GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul saptamanii 1-7 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Scorpion
SAPTAMANA 1-7 octombrie 2018

Ceva te ia total prin surprindere și deși tu ești zodia cea mai pregătită pentru situații de criză, care se poate replia imediat chiar și în cel mai crunt dezastru, de data aceasta îți cam pierzi cumpătul și controlul. Nu știi ce să faci, te cam paște disperarea, dar vei găsi alinare și sprijin la cineva care a trecut printr-o situație similară cândva.

Nu căuta sprijin la cei cărora totul le merge bine acum, pentru că nu au cum să te înțeleagă, deci dacă ești bolnav nu vorbi cu sănătosul, dacă ești nefericit nu vorbi cu fericitul, dacă ești sărac nu vorbi cu bogatul, pentru că ei nu au cum să simtă același lucru.

Vorbește cu cei din aceeași tabără, cu aceleași probleme, care te pot îndruma cel mai bine, tocmai pentru că au simțit-o și ei pe pielea lor exact la fel.