GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Scorpionului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Pentru că ai fost atât de preocupat de muncă în ultimii ani, e posibil să fi neglijat un pic viața de familia sau pe cea de cuplu iar acum culegi singur roadele nu tocmai plăcute ale acelei perioade. Se resimte un gol în sufletul tău, parcă ceva lipsește, parcă ai pierdut ceva, nu ești în apele tale, și cam tot anul vei depune mari eforturi pentru a rezolva problemele de cuplu.

Dar trebuie să iei taurul de coarne și să faci o schimbare în relația ta cu partenerul – sau chiar să schimbi partenerul, în situații mai grave, dacă resimți viața în doi ca pe o închisoare. Uranus instalat de-a binelea în zona căsniciei poate fi exact declicul de care aveai nevoie pentru a lupta cu efectele propriei pasivități sau indiferențe.

Partenerul îți arată că relația trebuie alimentată, ogorul udat și îngrijit, că nu poți culege nimic de pe un teren pe care nu-l (mai) îngrijești. Adu-ți aminte de tot arsenalul seducției pentru a-i arăta celui drag că ești încă acolo, că sentimentele tale sunt la fel de puternice și doar comoditatea te-a făcut să stai pe margine.

Poate chiar din primele luni ale anului se produce un mic cutremur care scoate la iveală decepții, regrete, sentimente reprimate, frustrări ascunse sub preș,  senzații neplăcute ținute în frâu, care îți atrag atenția că ai cam uitat să alimentezi iubirea, că te-ai culcat pe-o ureche și te-ai complăcut în a primi, și mai puțin a oferi. A venit și vremea ta să oferi mai mult, Uranus te va ajuta să reanimezi viața de cuplu, dar reanimarea înseamnă că trebuie să recunoști că există o situație de criză, nu? Acceptă-ți propriile greșeli, repară-le iar apoi readu pasiunea și iubirea în viața de cuplu, vino cu un aer proaspăt, vino cu o surpriză, ca să-ți uimești partenerul și să vă descoperiți din nou, ca pe vremuri.

Neptun te ajută să iubești profund, dar nu trebuie nici să trăiești în basme, și nici să-l faci pe cel drag să spere mai mult decât ai putea oferi. Riscul iluziei – și deci și al deziluziei – planează peste iubire, tocmai de aceea trebuie să înveți să-ți demonstrezi iubirea realist, material, palpabil. Adică: fapte, nu vorbe! Asumări, nu promisiuni! Acțiuni, nu vise!

Dacă nu ești căsătorit, Uranus te cam îndeamnă să faci pasul cel mare, ori pentru că-ți pierzi mințile după cineva apărut din senin în viața ta, ori pentru că, finalmente, după ce ani de zile ai tot amânat momentul, începi să-ți spui că nu poți avea stabilitate în viața ta sentimentală dacă nu-ți și asumi responsabilități de partener de viață. Vorbești cu cel drag despre viitor, despre o casă, despre copii, despre o mutare împreună undeva pe planeta aceasta, ceea ce, în sfârșit, inspiră încredere celui drag. Până acum te-ai cam jucat cu promisiunile fără a fi foarte consecvent în a le și duce la îndeplinire.

Nu uita că Luna Neagră trece printr-o zonă direct legată de sentimente, tot anul, iar din mai chiar prin zona dedicată iubirii, ca atare e posibil să te pască și unele evenimente sau sentimente neplăcute în relația cu ce ți-e mai drag, deci ai grijă la vise imposibile, promisiuni deșarte sau castele de nisip.