GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generala.Horoscop 2019

Zodia Scorpionului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Dacă Jupiter a părăsit zodia ta la final de 2018, acum poți fi ceva mai liniștit, îți spui… Dar oare chiar așa o fi? Nu tocmai, pentru că Uranus – după o scurtă retrogradare în Berbec în 2018 – revine în Taur în luna martie și va rămâne acolo mult și bine, vreo 7 ani, și te va provoca din plin prin opoziții pe bandă rulantă.

Evident, nu toți Scorpionii deodată vor resimți chiar acum vântul schimbării produs de Uranus din zodia diametral opusă, ci deocamdată e vremea celor născuți la începutul zodiei Scorpion și tot așa, timp de 7 ani, toți Scorpionii se vor schimba și se vor elibera de tot felul de cătușe în care au stat blocați ani de zile.

Nu e ușoară perioada, o opoziție uraniană nu vine cu invitații blânde la schimbare, nu te întreabă dacă vrei sau dacă ești pregătit, ci poate veni ca un tăvălug, obligându-te să schimbi totul din mers, repede, chiar și peste noapte uneori. Dacă nu-ți mai place viața pe care o ai, dacă e ceva la tine însuți care nu iubești, profită de aceste evenimente astrale care îți zguduie liniștea și confortul, dar cu scopul de a te propulsa pe alt nivel.

E vremea eliberării, a unei revoluții personale, pentru că nu mai suporți spațiul și viața pe care ai avut-o anterior. Vrei altceva, deci e vremea să iei taurul de coarne chiar tu! Ești destul de bine ajutat și de Saturn și Pluto, care pe diverse căi subtile îți transmit sfaturi bune și înțelepte, și de Neptun, care îți întărește credința, deci… hai, ce mai aștepți? Deschide ușa și ieși!