GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Scorpionului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


Uranus și Marte se vor întâlni în februarie-martie la ieșirea din Berbec, în zona locului de muncă, și cum sunt două planete explozive, nu e exclus să le resimți ca pe o bombă de energie, de curaj, de motivație, ca și cum ți-a ajuns cuțitul la os și spui că nu se mai poate așa, pregătit deci să faci o mare schimbare în viața ta profesională. E ultima conjuncție planetară de acest fel din… această viață, deci, dacă așteptai să se aprindă fitilul și dacă nu s-a întâmplat deja în ultimii 7 ani, acum e cam ultima șansă să faci o răsturnare totală de situație: alt job, alt nivel profesional, alt mod de a te implica în muncă, alte perspective profesionale, alt departament, altă ocupație. Dar ți se cere mult curaj, așa e!

Cum Jupiter se află tot anul în zona banilor, e posibil ca la originea marilor decizii profesionale pe care le iei să fie și situația materială, gata să pornești în altă direcție și pentru un ban în plus.

Îți va lipsi Uranus din zona locului de muncă… Nu înseamnă că te vei plictisi și nu se va mai întâmpla nimic interesant la serviciu, dar e ca și cum s-ar stinge unul din motoarele tale de propulsie și trebuie să reduci un pic turația. Dacă doreai puțină liniște și stabilitate, atunci e exact ce doreai: mai puțin stres, fără să depui atât de multe eforturi ca până acum, dar cum tu ești o fire activă, dornică mereu de provocare și schimbare, s-ar putea să nu-ți placă prea mult aparenta banalitate și liniște care se lasă peste munca ta de zi cu zi.

Dar dacă nu mai apar atât de multe provocări și hopuri, ce-ar fi să te apuci de învățat, să aprofundezi un domeniu, să devii expert în acel domeniu, să te specializezi, să-ți consolidezi poziția prin bagajul de cunoștințe pe care îl acumulezi treptat. Deci… înapoi la școală cu tine! Ai ce învăța, sau poate ai învățat deja mai demult și abia acum scoți de la naftalină acel bagaj de experiențe, pentru a prinde rădăcini în carieră. Nu mai experimentezi, nu mai lupți, nu te mai zbați, ci faci tot ce-ți stă în putință să folosești tot ce ai învățat în ultimii ani pentru a te simți mult mai sigur pe poziția ta profesională. Deci nu s-ar zice că vin schimbări, ci mai degrabă se lasă liniștea peste cariera ta.