GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VARSATOR * Horoscopul Saturn în Varsator în casa I (2020-2023)

Home > Horoscop Acvaria > Horoscopul marilor planete > Horoscopul lui Saturn > Saturn in Varsator

Pentru voi, VARSATORI

în intervalul cat Saturn traverseaza Varsatorul
21.03.-30.06.2020 si  17.12.2020-7.03.2023

Saturn trece prin casa I


Planurile reprezentate de aceasta casă astrologică cer cea mai mare seriozitate, prudență, maturitate, preocupare:

Propria persoana, corpul fizic, propria înfatisare si comportamentul personal, aspectul exterior, imaginea de sine, ego, ambitie, vointa, personalitate, temperament, forta, energie, impunere, afirmare, felul în care va vedeti pe dv., felul cum va percepe lumea, felul cum va impuneti, curaj, noi începuturi, noi directii si schimbari de viata, etape noi de evolutie.

Accentul cade pe:

Eu, identitate, personalitate, vointa proprie, cine sunt eu, cum ma vad pe mine insumi.


Pe voi, Saturn în Vărsător vă pune îm centrul atenției!

Un aspect foarte important se formează în această perioadă (și care are loc extrem de rar, cam o dată la aprox 28-30 de ani) – SATURN ÎN CONJUNCȚIE CU SOARELE VOSTRU– și generează o perioadă apăsătoare, cu multe stări frustrante, dificile, cu posibile probleme de sănătate sau stări depresive, când vi se va părea că totul este blocat, imposibil de urnit. Este însă doar o stare trecătoare, dar veţi fi tentat să vedeţi totul numai în negru. Pe de altă parte, poate fi momentul unor realizări deosebite în plan profesional, care vă vor scoate în evidenţă după o perioadă mai lungă de penumbră. Este un moment cu totul special, foarte rar în viaţa unui om, prin care vi se confirmă dacă profesia aleasă este sau nu cea potrivită. Dacă se dovedeşte a nu fi potrivită, acest aspect planetar vă poate genera o modificare de proporţii, descoperind calea spre care trebuie să porniţi. Poate fi un moment de răsplată a tuturor eforturilor ultimilor ani. Aduce o stare mai proastă decât de obicei, ca atare şi psihicul şi fizicul vor fi prost influenţate. Saturn poate aduce piedici, amânări, probleme, stări emoţionale proaste, poate chiar şi crize profunde ce se pot naşte din comunicarea deficitară cu lumea. Unele probleme de sănătate ar putea apărea acum, pentru că vitalitatea dv. este scăzută, şi sunteţi vulnerabil la boli trecătoare. Pot apărea schimbări majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o altă direcţie, o altă profesiune, o altă funcţie, modificări ale ierarhiei socio-profesionale din care faceţi parte – alţi şefi de exemplu – alte responsabilităţi la serviciu, altă afacere, alt loc de muncă sau orice alt eveniment prin care veţi aduce stabilizare în cariera dv. Se pun alte baze ale evoluţiei dv. socio-profesionale. Vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior în vârstă care vă apreciată şi vă sprijină să progresaţi în carieră. Sunteţi totuşi ceva mai singuratic, nu preferaţi compania anturajului, ci aveţi nevoie de o perioadă de reculegere, de odihnă şi refugiu.Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa I si indica o perioada importanta din viata dv. de care aveti parte doar o data la 28 de ani. Se poate spune ca acum faceti cunostinta cu noua dv. identitate: mai matura, mai serioasa, mai asezata, trecand cu bine de marile incercari ale primilor ani de viata.

Acum drumul dv. capata stabilitate, temelie, securitate, fara a mai avea parte de schimbari sau cutremure frecvente. Viata dv. se aseaza pe un fundament solid. Lumea vede in dv. un om de incredere, credibilitatea dv. creste dar si responsabilitatile ce va revin. Vi se incredinteaza sarcini importante, luati pe umerii dv. obligatii mai grele, asa cum i se cere unui om adult, deci nu va mai puteti juca cu viata dv. Ati depasit perioada experientelor, acum stiti incotro se indreapta viata dv. deci trebuie sa va implicati serios.

Sunteti mai constiincios, mai muncitor si mai silitor ca oricand, va asumati responsabilitati dificile, constient ca numai de dv. depinde sa le indepliniti cu succes. Sunteti mult mai precaut, nu mai aveti curajul sa va avantati in directii incerte, ci cautati numai stabilitatea. Ati depasit entuziasmul si nebunia tineretii, si cautati un teren sigur pe care sa evoluati. Nu va mai place nesiguranta, aventura, ci va claditi o viata mai sigura.

Sunteti mai rabdator, mai increzator in fortele proprii, se vede ca ati invatat lectiile majore ale vietii, si nu va temeti de provocari. Ati atins pragul de maturitate mult asteptat, de care acum puteti fi mandru. Nimeni nu va mai spune acum ca nu stiti ce vreti sau nu stiti ce faceti, dimpotriva, respectul lumii creste si lasati o impresie buna: de om responsabil, matur, serios, intelept. Incepe o noua viata pentru dv., dar sunteti pregatit pentru orice.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.