GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul Saturn în Varsator în casa X (2020-2023)

Home > Horoscop Acvaria > Horoscopul marilor planete > Horoscopul lui Saturn > Saturn in Varsator

Pentru voi, TAURI

în intervalul cat Saturn traverseaza Varsatorul
21.03.-30.06.2020 si  17.12.2020-7.03.2023

Saturn trece prin casa X


Planurile reprezentate de aceasta casă astrologică cer cea mai mare seriozitate, prudență, maturitate, preocupare:

cariera, profesiunea, situatia socio-profesionala, recunoasterea, reputatia, statutul în societate, respectul de sine si al altora, sentimentul de valoare personala, afirmarea si împlinirea, relatia cu societatea, relatia cu autoritatea, urcusul, promovarea, ascensiunea si evolutia într-o ierarhie, relatia cu politica, relatia cu superiorii, cu angajatorul, cu seful, celebritatea si faima, afacerile la nivel înalt, orice act de vointa, tenacitate si ambitie, accesul la putere, onoarea, angajamentele asumate si respectate, responsabilitatile sociale, viata publica, relatia cu timpul, eforturile depuse pentru propriul succes, asumarea datoriilor, titlurile obtinute – diplome, certificari – laudele si meritele, suprematia în fata altora.

Accentul cade pe:

visul meu de marire, urcusul catre apogeu, tinta mea suprema, cariera, pozitia sociala, superiorii, viata publica, recunoasterea meritelor mele de catre societate, incununarea cu succes a tuturor eforturilor.


Pe voi, Saturn în Vărsător vă pune la încercare!

Un aspect de-a dreptul dificil se formează în această perioadă – SATURN ÎN CAREU CU SOARELE VOSTRU – iar sentimentul permanent al acestor luni este de aşteptare prelungă, de frustrare, de trecere (prea) lentă a timpului, în dezavantajul dv., de confruntare cu tot felul piedici şi oprelişti, de răbdare pusă din greu la încercare, de continue întârzieri şi amânări, ceea ce poate fi enervant, pur şi simplu, mai ales dacă sunteţi genul de om de acțiune care vrea totul repede. Daţi piept cu piedici şi întârzieri în proiectele dv. Mereu vă veţi confrunta cu câte o problemă care amână rezultatele acestui efort, veţi resimţi o oarecare lipsă de orizont, vă veţi simţi, temporar, blocat. O perioadă în care răbdarea dv. va fi intens pusă la încercare. Tot ce apare în această perioadă ani, apare cu efort, aşteptare şi insistenţă. Resimţiţi o puternică senzaţie de iritare şi pesimism, nu vedeţi vedea faţa luminoasă a lucrurilor, ci pentru o perioadă vă veţi lăsa influenţat de negativism, crezând că ceea ce doriţi să faceţi nu se poate face. Veţi spune mai des ca oricând „nu pot”, „imposibil”, „renunţ”, dar este doar o probă de încercare prin care trebuie să vă demonstraţi maturitatea, angajarea şi seriozitatea de a vă asuma responsabilităţi. Rezolvarea problemelor depinde de capacitatea dv. de concentrare şi de voinţa dv., dar şi de răbdarea pe care o veţi dezvolta. Trebuie să conştientizaţi lecţiile de viaţă în faţa cărora sunteţi pus şi să trageţi din tot ce vi se întâmplă o concluzie ce vă va fi de ajutor mai târziu. Este o perioadă grea, dar cu atât mai mari vor fi rezultatele la finalul acestei perioade dificile. Vă simţiţi închis între nişte ziduri strâmte şi nu aveţi curajul să vă manifestaţi personalitatea. Nu aveţi curajul sau… nu aveţi voie să o faceţi, depinde de situaţia în care vă aflaţi. Viaţa dv. pare prinsă într-o capcană sau blocată într-o închisoare, timpul trece şi nu puteţi face nimic concret cu viaţa dv. Este doar o perioadă de repaus din cauza unor oprelişti de netrecut. Vă simţiţi pedepsit, oprimat, vinovat sau sancţionat pentru unele probleme din trecut. Nu reuşiţi să străluciţi ci cădeţi într-o fază de penumbră. Trebuie să vă asumaţi vina, dacă aveţi vreuna, şi să acceptaţi imobilitatea la care sunteţi supus. Este o perioadă de pasivitate prelungă în care vi se pare că nu ajungeţi nicăieri. E doar o stare de aşteptare.Ce semnificatie are?

Saturn in casa X  si aduce o etapa de cativa ani in care se pune la punct planul profesional si social. Tot ce este fragil in aceste planuri va fi daramat pentru a reconstrui totul pe baze mai solide, ca atare, daca relatiile cu lumea erau subrede sau nefavorabile, este foarte posibil ca trecerea lui Saturn prin aceasta casa sa le rupa sau sa le reformuleze. La urma acestui tranzit saturnian nu va ramane decat ceea ce e viabil si solid in viata dv., tot ce era simplu experiment sau nu va era de folos pentru viitor va fi inlaturat prin situatii mai mult sau mai putin critice. Inclusiv pozitia dv. socio-profesionala va fi zdruncinata acum, pentru a vi se pune la incercare rezistenta si seriozitatea. In acesti ani lucrurile se vor aseza acolo unde trebuie sa fie, deci puteti atinge acum securitatea profesionala, o pozitie sociala stabila, pe care va veti putea pastra pentru multa vreme. Acum prindeti radacini in plan socio-profesional.

Va fi o perioada grea, probele pe care le aveti de trecut vor fi dintre cele mai grele, dar cu cat mai mari vor fi oprelistile, cu atat mai solida va fi pozitia dv. Este examenul dv. de viata, examenul de maturitate deplina in relatia dv. cu societatea si cu profesia, pentru ca la urma acestei perioade veti putea spune cu mana pe inima ca v-ati gasit locul. Acum primiti ceea ce meritati dupa toate eforturile depuse in anii anteriori.

Va puteti cladi o baza solida pentru cariera dv., turnati temelia pe care va veti mentine apoi pentru multa vreme. Aceste este momentul de stabilitate mult asteptat, cand munca ultimilor ani va este rasplatita. Nu veti mai avea o astfel de perioada de stabilizare decat peste… 30 de ani, deci acum este momentul dv. de asezare pe un fagas normal, tocmai de aceea ambitia, motivatia si seriozitatea dv. trebuie sa fie maxima.

Demonstrati calitatile perfecte pentru a prelua noi responsabilitati profesionale, de aceea nu sunt excluse promovarile sau primirea unor functii de conducere sau de raspundere. Cariera dv. se construieste lent, dar pe un fundament solid si veti obtine admiratia si respectul societatii


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.