GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR * Horoscopul Saturn în Varsator în casa III (2020-2023)

Home > Horoscop Acvaria > Horoscopul marilor planete > Horoscopul lui Saturn > Saturn in Varsator

Pentru voi, SĂGETĂTORI

în intervalul cat Saturn traverseaza Varsatorul
21.03.-30.06.2020 si  17.12.2020-7.03.2023

Saturn trece prin casa III


Planurile reprezentate de aceasta casă astrologică cer cea mai mare seriozitate, prudență, maturitate, preocupare:

Studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, învatamânt, comunicare scrisa si orala, relatii inter-umane, relatia cu vecinii, prietenii, fratii, colegii, orice tip de relationare si comunicare, legaturi, deplasari, transport, întâlniri, conversatii, dialogul cu ceilalti, libertate de expresie, mai multe activitati desfasurate simultan (doua relatii, doua joburi, doua scoli), activitati de divertisment si recreere, cursuri, scoli, teze, conferinte, lucrari scrise, examene, prezentari orale, manuscrise, seminarii, prezentari în public, relatia cu mass-media, drumuri pe distante scurte, calatorii, drumetii, deplasari, vânzari-cumparari, activitati comerciale, propriile afaceri, activitati de secretariat, posta, mesagerie, chestiunile firesti de zi cu zi, decizii, declaratii, afirmatii.

Accentul cade pe:

Eu si cel din vecinatatea mea imediata, opiniile mele, cum comunic cu ceilalti, cum intru in legatura cu ceilalti, cum gandesc si ce spun.


Pe voi, Saturn în Vărsător vă susține!

Un aspect benefic se formează în această perioadă – SATURN ÎN SEXTIL CU SOARELE VOSTRU – și descrie una din cele mai stabile perioade ale vieţii dv., de care aveţi parte destul de rar, şi iată că răbdarea dv. de până acum vă este răsplătită. Saturn ajunge într-un punct în care oferă Soarelui dv. un plus de stabilitate, de siguranţă, de încredere, ajungând la rezultate palpabile şi un puternic sentiment de aşezate, de consolidare, de împlinire, după ce, ani de zile, v-aţi luptat cu problemele fireşti ale existenţei umane.  Vă ajută să deveniţi mult mai organizat şi mai eficient în ceea ce faceţi. Eforturile dv. ajung la realizări concrete, deci va fi o perioadă în care toate vă ies bine dacă vă canalizaţi forţele spre un scop unic foarte bine conturat. Sunteţi perspicace, luaţi decizii corecte şi la obiect, sunteţi eficient şi ferm pe poziţie, nu vă pierdeţi energia şi vremea pe fleacuri sau pe experimente riscante. Apar şanse de avansare şi de afirmare, răbdarea dv. de până acum fiind în cele din urmă răsplătită cu ceea ce meritaţi. Obţineţi avantaje clare de la persoane mai în vârstă – superiori, profesori, lideri, protectori – care vă vor lua sub aripa lor pentru a vă pregăti pentru ceea ce urmează. Investiţiile masive sunt favorizate: case, terenuri, proprietăţi. Imaginea dv. socio-profesională este mult mai bine conturată şi poziţia în societate devine mai stabilă. Câştigaţi respectul şi admiraţia lumii pentru ceea ce faceţi. Poate fi o perioadă în care vă simţiţi pe teren sigur, fără să mai simţiţi nevoia de vreo schimbare. Sănătatea este bună. Reuşiţi să vă îndepliniţi cu succes responsabilităţile asumate, încât se poate auzi chiar veste de recompensare a eforturilor dv. Sunteţi mândru de ceea ce aţi realizat. Relaţiile profesionale care nu mergeau prea bine pot cunoaşte acum o ameliorare: împăcări, reconcilieri, scuze. Viaţa dv. – în general – pare mult mai stabilă şi mai ordonată, reuşind să vă atingeţi mai uşor scopurile. Vă demonstraţi maturitatea şi înţelepciunea acumulată până acum. Nu vă grăbiţi, ci faceţi totul lent şi sigur. Nu faceţi nimic la întâmplare ci încercaţi să vă desfăşuraţi activitatea după un program eficient, pentru a reuşi să le faceţi pe toate corect. Puteţi obţine o poziţie socio-profesională avantajată: promovare, progres, reuşită.Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa III si aduce stabilitate in plan relational. Desi multe din relatiile intretinute in aceste luni vor fi dificile, greoaie, frustrante, cu evolutie lenta, cerandu-va mult efort si rabdare pentru a le face fata, totusi cunostintele pe care le faceti in aceasta perioada pot fi trainice si de folos in viitor.

Este o perioada de siguranta in calatorii, chiar daca ar putea exista piedici si intarzieri legate de drumuri, deplasari, transporturi, dar veti fi mai sigur la volan sau in alte mijloace de transport. Orice studiu sau curs de specializare incepute acum – desi de durata – va poate propulsa pe un nivel superior in cariera.

Dati dovada de o mai buna multa disciplina si spirit practic in gandire si in studiu. Sunteti foarte prudent la semnarea de contracte sau in orice problema legala, cautand sa stiti totul in detaliu dinainte. Puteti suferi unele blocaje in comunicare, inhibitii si autocenzura de teama de a nu spune ceva incorect. Nu aveti incredere deplina in abilitatile dv. intelectuale, ci aveti mai multa nevoie de aprobare din partea unor autoritati in materie.

Posibile probleme in relatie cu fratii, vecinii sau verii, cu riscuri de izolare, racire a relatiilor sau indepartare de acestia, dar si posibilitati de reconciliere daca ambele parti isi stapanesc pornirile.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.