GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul Saturn în Varsator în casa IX (2020-2023)

Home > Horoscop Acvaria > Horoscopul marilor planete > Horoscopul lui Saturn > Saturn in Varsator

Pentru voi, GEMENI

în intervalul cat Saturn traverseaza Varsatorul
21.03.-30.06.2020 si  17.12.2020-7.03.2023

Saturn trece prin casa IX


Planurile reprezentate de aceasta casă astrologică cer cea mai mare seriozitate, prudență, maturitate, preocupare:

calatorii si drumuri lungi, relatia cu strainatatea, cu limbi straine, culturi straine, religii diferite, învatarea si folosirea limbilor straine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultura, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoastere, educatie, ambitii mari, studii superioare – facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare – procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relatiile cu politica, cu legea, cu tribunalele si scolile, marile teluri si idealuri ale persoanei, evolutie, vocatie, întelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare elevata, aventuri, distractii, libertate, sperante, aspiratie, visele proprii, viziunea asupra vietii si lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comert exterior, activitati sportive.

Accentul cade pe:

spiritul meu inalt, eu meu superior, visele mele, de ce sunt in stare, valorile mele supreme, filosofia mea de viata, explorarea pe cont propriu, lumea fara granite.


Pe voi, Saturn în Vărsător vă susține!

Un aspect benefic se formează în această perioadă – SATURN ÎN TRIGON CU SOARELE VOSTRU – și descrie una din cele mai stabile perioade ale vieţii dv., de care aveţi parte destul de rar, şi iată că răbdarea dv. de până acum vă este răsplătită. Saturn ajunge într-un punct în care oferă Soarelui dv. un plus de stabilitate, de siguranţă, de încredere, ajungând la rezultate palpabile şi un puternic sentiment de aşezate, de consolidare, de împlinire, după ce, ani de zile, v-aţi luptat cu problemele fireşti ale existenţei umane.  Vă ajută să deveniţi mult mai organizat şi mai eficient în ceea ce faceţi. Eforturile dv. ajung la realizări concrete, deci va fi o perioadă în care toate vă ies bine dacă vă canalizaţi forţele spre un scop unic foarte bine conturat. Sunteţi perspicace, luaţi decizii corecte şi la obiect, sunteţi eficient şi ferm pe poziţie, nu vă pierdeţi energia şi vremea pe fleacuri sau pe experimente riscante. Apar şanse de avansare şi de afirmare, răbdarea dv. de până acum fiind în cele din urmă răsplătită cu ceea ce meritaţi. Obţineţi avantaje clare de la persoane mai în vârstă – superiori, profesori, lideri, protectori – care vă vor lua sub aripa lor pentru a vă pregăti pentru ceea ce urmează. Investiţiile masive sunt favorizate: case, terenuri, proprietăţi. Imaginea dv. socio-profesională este mult mai bine conturată şi poziţia în societate devine mai stabilă. Câştigaţi respectul şi admiraţia lumii pentru ceea ce faceţi. Poate fi o perioadă în care vă simţiţi pe teren sigur, fără să mai simţiţi nevoia de vreo schimbare. Sănătatea este bună. Reuşiţi să vă îndepliniţi cu succes responsabilităţile asumate, încât se poate auzi chiar veste de recompensare a eforturilor dv. Sunteţi mândru de ceea ce aţi realizat. Relaţiile profesionale care nu mergeau prea bine pot cunoaşte acum o ameliorare: împăcări, reconcilieri, scuze. Viaţa dv. – în general – pare mult mai stabilă şi mai ordonată, reuşind să vă atingeţi mai uşor scopurile. Vă demonstraţi maturitatea şi înţelepciunea acumulată până acum. Nu vă grăbiţi, ci faceţi totul lent şi sigur. Nu faceţi nimic la întâmplare ci încercaţi să vă desfăşuraţi activitatea după un program eficient, pentru a reuşi să le faceţi pe toate corect. Puteţi obţine o poziţie socio-profesională avantajată: promovare, progres, reuşită.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv. despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv.

Acum va clarificati conceptiile filosofice, religioase, morale, spirituale, acum alegeti, odata pentru totdeauna, in ce credeti, ce respectati, ce militati cu tarie.

Timp de cativa ani reformulati toata conceptia dv. despre viata si ati ajuns la o concluzie pe care o veti mentine pentru totdeauna. Este posibil ca spatiul dv. sa fie mult mai limitat in acesti ani – calatoriti mai putin, studiati mai mult – dar dupa ce Saturn va iesi din casa IX veti descoperi ca aveti o alta mentalitate asupra vietii, mult mai solida si mai sanatoasa, atingand, finalmente, maturitatea dv. deplina.

Aveti o mare ambitie de a atinge un nivel de educatie mai inalt, deci nu este exclus sa va intoarceti atentia acum asupra studiului aprofundat al unei stiinte, arte, culturi. Nu veti calatori prea mult, fiind foarte legat de domiciliu, sansele de a pleca in alta parte fiind mai mici decat in alti ani.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.