GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul Saturn în Varsator în casa II (2020-2023)

Home > Horoscop Acvaria > Horoscopul marilor planete > Horoscopul lui Saturn > Saturn in Varsator

Pentru voi, CAPRICORNI

în intervalul cat Saturn traverseaza Varsatorul
21.03.-30.06.2020 si  17.12.2020-7.03.2023

Saturn trece prin casa II

Mare grijă la bani * Economii, prudență, calcule serioase * Organizare și moderație financiară * Bani prin efort și implicare


Planurile reprezentate de aceasta casă astrologică cer cea mai mare seriozitate, prudență, maturitate, preocupare:

Bani, abilitatile proprii de a câstiga si de a face bani chestiuni banesti, siguranta si securitate materiala, confort, liniste, avere si zestre personala, bugetul propriu, beneficii materiale, salariul, investitii, achizitii, posesiuni, propriile initiative pentru a câstiga bani, traiul de zi cu zi, valori, nevoi personale, asigurarea hranei, dobânzi si dividende, efectele si urmarile propriilor eforturi, rezerve, resurse personale, securitate materiala si emotionala, achizitii, investitii, cumparaturi, afectiune, tandrete, grija, ocrotire, talente artistice, atasament, merite prin munca, senzualitate, dragoste, pamânt sau terenuri, recolte, roade, agricultura, cultura pamântului.


Accentul cade pe:

Eu si nevoile mele, eu cu tot ce am nevoie, eu in confortul meu, valorile mele, proprietatea mea, ce este al meu.Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa II si indica o perioada lunga in care planul financiar – desi stabil – nu este cel mai avantajat plan al vietii dv., dar cu siguranta investitiile pe care le faceti cat timp Saturn trece prin acest sector (cumparaturile, afacerile si achizitiile facute) aduc mai multa securitate vietii. Poate va cumparati ceva important: o casa, un teren, o masina sau un alt obiect masiv, care nu se cumpara des in viata unui om.

Tot ceea ce se construieste – in plan financiar – cat timp Saturn se afla aici, desi cunoaste o perioada mai lunga si mai lenta de constructie, cu piedici si eforturi, in care vi se cere o imensa rabdare, totusi ceea ce intreprindeti cu scopuri de castig in perioada mentionata va poate propulsa pe un nivel mai sigur din punct de vedere material. Poate incepeti – sau dezvoltati – o afacere si chiar daca nu da semne de castig imediat, este doar inceputul perioadei dv. bune. Va este mai teama de pierderi si saracie si ati fi tentat sa semnati un contract de asigurare pe viata, bunuri sau pensie.

Va preocupa mai mult ca oricand securitatea si confortul material. Nu aveti parte de salturi neasteptate in plan financiar, ci tot ce acumulati acum este prin efort indelungat si munca. Ambitia si spiritul practic cresc deci ati fi tentat de o afacere legata de activitate de productie. Economiile pot deveni mai importante, cu gandul la zile negre. Deveniti mult mai calculat, mai rezervat, mai atent la bani, de teama zilei de maine. Uneori va rezumati doar la strictul necesar, preocupat totusi de confort, fara lipsuri, dar cu impunerea unor limite pentru niste scopuri indepartate.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.