GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul Saturn în Varsator în casa XI (2020-2023)

Home > Horoscop Acvaria > Horoscopul marilor planete > Horoscopul lui Saturn > Saturn in Varsator

Pentru voi, BERBECI

în intervalul cat Saturn traverseaza Varsatorul
21.03.-30.06.2020 si  17.12.2020-7.03.2023

Saturn trece prin casa XI


Planurile reprezentate de aceasta casă astrologică cer cea mai mare seriozitate, prudență, maturitate, preocupare:

prietenii, tovarasii, coechipierii, relatii cu ceilalti si contactul societatea, lumea larga, distractii, umor, propria originalitate si inventivitate, calatoriile cu avionul, dorintele si planurile de viitor, sperantele si visele, independenta si libertate de miscare, de decizie, de gândire, capacitate de integrare în grup, apartenenta la un grup, la un club, la o echipa, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consilieri, publicitate, popularitate, activitati umanitare, gesturi altruiste, dragoste primita de la ceilalti.  


Accentul cade pe:

lumea larga, umanitatea, prietenii, mediul cu care intru in legatura, colaboratorii, planurile de viitor, proiectele indraznete, curajul meu de a ma exprima, am ceva de spus lumii.


Pe voi, Saturn în Vărsător vă susține!

Un aspect benefic se formează în această perioadă – SATURN ÎN SEXTIL CU SOARELE VOSTRU – și descrie una din cele mai stabile perioade ale vieţii dv., de care aveţi parte destul de rar, şi iată că răbdarea dv. de până acum vă este răsplătită. Saturn ajunge într-un punct în care oferă Soarelui dv. un plus de stabilitate, de siguranţă, de încredere, ajungând la rezultate palpabile şi un puternic sentiment de aşezate, de consolidare, de împlinire, după ce, ani de zile, v-aţi luptat cu problemele fireşti ale existenţei umane.  Vă ajută să deveniţi mult mai organizat şi mai eficient în ceea ce faceţi. Eforturile dv. ajung la realizări concrete, deci va fi o perioadă în care toate vă ies bine dacă vă canalizaţi forţele spre un scop unic foarte bine conturat. Sunteţi perspicace, luaţi decizii corecte şi la obiect, sunteţi eficient şi ferm pe poziţie, nu vă pierdeţi energia şi vremea pe fleacuri sau pe experimente riscante. Apar şanse de avansare şi de afirmare, răbdarea dv. de până acum fiind în cele din urmă răsplătită cu ceea ce meritaţi. Obţineţi avantaje clare de la persoane mai în vârstă – superiori, profesori, lideri, protectori – care vă vor lua sub aripa lor pentru a vă pregăti pentru ceea ce urmează. Investiţiile masive sunt favorizate: case, terenuri, proprietăţi. Imaginea dv. socio-profesională este mult mai bine conturată şi poziţia în societate devine mai stabilă. Câştigaţi respectul şi admiraţia lumii pentru ceea ce faceţi. Poate fi o perioadă în care vă simţiţi pe teren sigur, fără să mai simţiţi nevoia de vreo schimbare. Sănătatea este bună. Reuşiţi să vă îndepliniţi cu succes responsabilităţile asumate, încât se poate auzi chiar veste de recompensare a eforturilor dv. Sunteţi mândru de ceea ce aţi realizat. Relaţiile profesionale care nu mergeau prea bine pot cunoaşte acum o ameliorare: împăcări, reconcilieri, scuze. Viaţa dv. – în general – pare mult mai stabilă şi mai ordonată, reuşind să vă atingeţi mai uşor scopurile. Vă demonstraţi maturitatea şi înţelepciunea acumulată până acum. Nu vă grăbiţi, ci faceţi totul lent şi sigur. Nu faceţi nimic la întâmplare ci încercaţi să vă desfăşuraţi activitatea după un program eficient, pentru a reuşi să le faceţi pe toate corect. Puteţi obţine o poziţie socio-profesională avantajată: promovare, progres, reuşită.Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa XI si ajuta la indeplinirea viselor dv. Desi Saturn aduce de obicei piedici si probe de incercare in sectoarele pe care le influenteaza, tot el este cel care aduce stabilitate, aici fiind vorba de planul social si proiectele dv. cele mai importante. Saturn va va ajuta sa puneti in practica acele planuri pe care tot le-ati amanat pana acum, va da seriozitatea si tenacitatea de a le vedea realizate, concretizate, in perioada specificata oferindu-va ambitia necesara de a reusi.

Poate aduce si multe intarzieri, amanari, esecuri, dar numai cu scopul de a va obliga sa va mentineti vointa pana la capatul acestui drum, demonstrand ca proiectele dv. sunt fundamentate si viabile, iar dv. ati atins maturitatea de a le realiza. Orice punct nevralgic sau orice proiect personal insuficient fundamentat poate cadea definitiv, incat, dupa ce va iesi din acest sector al cerului, Saturn va lasa in urma numai acele proiecte care pot rezista timpului, care au trecut testele necesare.

La fel de vizate sunt relatiile de prietenie, pana la capatul tranzitului saturnian rezistand doar acele prietenii cu adevarat solide. Orice tentativa superficiala de relationare – amicitii nefondate, prietenii false, intamplatoare, aparente – vor muri in aceasta perioada, ramanand numai relatiile folositoare, serioase si de durata, probabil cu o persoana mai in varsta care va deveni un fel de ghid pentru dv., prietenia bazandu-se mai ales pe respect si admiratie. Exista sansa solidificarii unor relatii sociale care pareau sa „scartaie”, dar daca vor rezista probelor saturniene din aceasta perioada, ati putea spune ca vor dura toata viata. Ati putea lega acum o prietenie pe viata.

Libertatea dv. de actiune este mai limitata acum, sunteti obligat sa respectati reguli sau legi impuse de altii incat nu veti sa va impuneti propria vointa. Momentan nu puteti face chiar ceea ce doriti, ci va miscati in spatiul dictat de altii (legi, regulamente, superiori, termene de timp, granite clar trasate etc)


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.