GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul Saturn în Varsator în casa V (2020-2023)

Home > Horoscop Acvaria > Horoscopul marilor planete > Horoscopul lui Saturn > Saturn in Varsator

Pentru voi, BALANȚE

în intervalul cat Saturn traverseaza Varsatorul
21.03.-30.06.2020 si  17.12.2020-7.03.2023

Saturn trece prin casa V


Planurile reprezentate de aceasta casă astrologică cer cea mai mare seriozitate, prudență, maturitate, preocupare:

Iubirea, copiii, propria creativitate, activitati creative, talente artistice, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, învatamânt, legatura cu copiii, relatii sentimentale, romantism, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, succes, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, bucurie, veselie, divertisment, favoruri, noroc, sansa, bafta.

Accentul cade pe:

Copiii mei, iubitul meu, cei care imi seamana, timpul meu liber, creatia mea, bucuria de a trai, ceea ce imi ofera placere.


Pe voi, Saturn în Vărsător vă susține!

Un aspect benefic se formează în această perioadă – SATURN ÎN TRIGON CU SOARELE VOSTRU – și descrie una din cele mai stabile perioade ale vieţii dv., de care aveţi parte destul de rar, şi iată că răbdarea dv. de până acum vă este răsplătită. Saturn ajunge într-un punct în care oferă Soarelui dv. un plus de stabilitate, de siguranţă, de încredere, ajungând la rezultate palpabile şi un puternic sentiment de aşezate, de consolidare, de împlinire, după ce, ani de zile, v-aţi luptat cu problemele fireşti ale existenţei umane.  Vă ajută să deveniţi mult mai organizat şi mai eficient în ceea ce faceţi. Eforturile dv. ajung la realizări concrete, deci va fi o perioadă în care toate vă ies bine dacă vă canalizaţi forţele spre un scop unic foarte bine conturat. Sunteţi perspicace, luaţi decizii corecte şi la obiect, sunteţi eficient şi ferm pe poziţie, nu vă pierdeţi energia şi vremea pe fleacuri sau pe experimente riscante. Apar şanse de avansare şi de afirmare, răbdarea dv. de până acum fiind în cele din urmă răsplătită cu ceea ce meritaţi. Obţineţi avantaje clare de la persoane mai în vârstă – superiori, profesori, lideri, protectori – care vă vor lua sub aripa lor pentru a vă pregăti pentru ceea ce urmează. Investiţiile masive sunt favorizate: case, terenuri, proprietăţi. Imaginea dv. socio-profesională este mult mai bine conturată şi poziţia în societate devine mai stabilă. Câştigaţi respectul şi admiraţia lumii pentru ceea ce faceţi. Poate fi o perioadă în care vă simţiţi pe teren sigur, fără să mai simţiţi nevoia de vreo schimbare. Sănătatea este bună. Reuşiţi să vă îndepliniţi cu succes responsabilităţile asumate, încât se poate auzi chiar veste de recompensare a eforturilor dv. Sunteţi mândru de ceea ce aţi realizat. Relaţiile profesionale care nu mergeau prea bine pot cunoaşte acum o ameliorare: împăcări, reconcilieri, scuze. Viaţa dv. – în general – pare mult mai stabilă şi mai ordonată, reuşind să vă atingeţi mai uşor scopurile. Vă demonstraţi maturitatea şi înţelepciunea acumulată până acum. Nu vă grăbiţi, ci faceţi totul lent şi sigur. Nu faceţi nimic la întâmplare ci încercaţi să vă desfăşuraţi activitatea după un program eficient, pentru a reuşi să le faceţi pe toate corect. Puteţi obţine o poziţie socio-profesională avantajată: promovare, progres, reuşită.Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa V si descrie o perioada de stabilizare a planului sentimental. Priviti mult mai serios relatiile sentimentale in care va implicati acum si nu mai doriti simple aventuri sau idile romantice. Sansele de a lega o relatie stabila si definitiva cresc simtitor acum, tocmai pentru ca va demonstrati intentiile serioase de a va canaliza energiile spre o singura relatie, care ar putea duce la intemeierea unei familii.

Doriti sa va asumati responsabilitati, va ganditi cu maturitate la rolul de parinte, deci simtiti mai mult ca oricand nevoia de a avea alaturi de dv. un partener de cursa lunga. Priviti dragostea ca pe un angajament total si sunteti decis sa va implicati intr-o relatie de durata. Investiti incredere si timp intr-o relatie. O usoara urma de interes nu este exclusa in alegerea partenerului, pentru ca doriti un statut respectabil pe care, prin relatia pe care o urmariti, il puteti obtine.

Va canalizati atentia spre partener si nu mai cautati in alte directii, nu mai sunteti dispus sa faceti experimente sentimentale. Luati in serios dragostea si deveniti un partener de incredere, chiar daca sentimentele dv. nu sunt foarte aprinse. Nu va puteti indragosti nebuneste acum de cineva, ci treceti dragostea prin prisma ratiunii, alegand un partener dupa niste criterii foarte bine definite. Nu mai iubiti pur si simplu, ci pentru niste motive bine intemeiate. Exista sansa unor relatii sentimentale la serviciu, cu persoane cu diferenta mai mare de varsta. Poate ca in aceste luni sa deveniti parinte sau sa va asumati cu mai multa responsabilitate rolul de educator al copiilor dv.

Preocuparile de timp liber capata o tenta practica, nu mai pierdeti timpul pe placeri personale, ci numai pe lucrurile din care poate iesi ceva concret, inclusiv bani. Este posibil ca acum sa transformati un simplu hobby intr-o profesiune de baza.

Va afirmati cu multa pasiune la serviciu si va demonstrati cu adevarat valoarea profesionala. Iesiti in evidenta prin rezultate concrete. Nu va aventurati in afaceri financiare riscante sau in speculatii, deci nu va irositi banii la noroc.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.