GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul lui Saturn în Capricorn: NEVOIA DE LINIȘTE

Pentru voi, VARSATORI:

Saturn trece prin prin casa XII –  casa guvernata de Neptun si Pesti – si va pune in legatura cu cea mai subtila dimensiune a vietii voastre: visele, temerile, presimtirile, emotiile, talentele si valorile nebanuite pe care trebuie sa le scoateti la iveala.

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991


Cu Saturn in casa XII, sunt in prim plan planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

eul ascuns, datoriile karmice, nevoia de liniste, dorinta de izolare, singuratate, spiritualitate, misterele, tainele, secretele, lucrurile nevazute sau ascunse, viata privata, trairile interioare, subconstientul, starea psihica, sanatatea mentala, presimtirile, iluziile, visele, inamicii necunoscuti sau ascunsi, jocuri de culise, tradarile, deceptii, vina, mesajele transmise prin vise sau propria intuitie, limite, restrictii, frustrari, depresia, crizele psihice, temerile personale, ascunzisurile, adulterul, fuga de lume si de realitate, sentimentul de renuntare si abandon, propriile inhibitii si complexe, viciile si fobiile, conspiratiile, bârfele, atacurile din umbra, confuzia, visele ascunse, bolile cronice, talentele latente, aspectele nedescoperite. Accentul cade pe:

Accentul cade pe:

ce e de dincolo de ceea ce se vede, secretele mele, emotiile mele cele mai profunde, introspectie, purificare, profunzimile de nepatruns, valoarea mea ascunsa, latura mea necunoscuta.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa XII si aduce o perioada dificila din viata dv., una plina de probe de incercare si adevarate curse de rezistenta in care trebuie sa va dovediti maturitatea. Trebuie sa demonstrati ca ati invatat ceva din viata, deci puteti numi acesti doi ani examenul dv. de capacitate.

Rabdarea dv. va fi pusa la incercare, nervii vor fi tensionati, stressul major, de aceea nu trebuie sa va asteptati la rezultate imediate si facile, ci sa intelegeti ca tot ceea ce se construieste – sau reconstruieste – in acesti ani necesita eforturi mai mari decat in anii anteriori. Moralul dv. adeseori va fi la pamant, depresia va fi si ea prin preajma, uneori va veti pierde increderea in fortele dv., va veti simti adeseori singur in fata greutatilor, si nici sanatatea – fizica si psihica – nu va fi la varf in aceasta perioada lunga de asteptare. Totusi este o proba necesara din viata oricarui om, de care nimeni nu scapa, doar ca difera varsta la care are fiecare parte de astfel de obstacole.

Pentru dv. se apropie momentul marii confruntari cu viata! Ceea ce ati trait pana acum a fost floare la ureche, abia acesti 2 ani sunt cu adevarat dificili! Va trebui sa platiti datorii karmice pe care le-ati amanat pana acum. Va trebui sa rezolvati probleme de care ati fugit in ultimii ani. Pentru toate va trebui sa invatati lectia rabdarii si a intelepciunii, pentru ca va asteapta cateva probe de destin. Multe planuri ale vietii dv. vor fi puternic zdruncinate in acesti ani. Ceea ce nu este de folos se va darama pentru a se reface, ca atare va ramane in picioare numai ceea ce este viabil, puternic, de perspectiva.

Adeseori vi se va parea ca nu aveti puterea sa depasiti piedicile pe care vi le va pune Saturn in cale in acesti ani, vi se va parea ca sunteti defavorizat, neglijat, persecutat, ca nu primiti ceea ce meritati, ca sunteti un ghinionist, dar nu trebuie sa va lasati influentat de obstacole, ci sa invatati sa le treceti, si sa intelegeti ca totul se construieste cu rabdare, in timp, prin efort. Nu in acesti doi ani veti culege roadele care vi se cuvin, ci este doar perioada dv. de munca pentru a culege ceea ce meritati mai tarziu. Inarmati-va cu putere, pentru ca este o etapa grea din viata dv., dar ceea ce va ramane la capatul acestor ani va va conferi un sentiment de satisfactie deplina, fiind mandru de valoarea dv. Pentru ca veti trece prin suficiente momente dificile, veti castiga respectul lumii pentru forta cu care veti depasi obstacolele. In acesti ani va reconstruiti baza pe care veti evolua in anii care vin, deci nu fugiti de schimbare.

E posibil ca in acesti ani sa nu lucrati in domeniul in care v-ati pregatit – exista sansa unui serviciu la negru – simtind ca nu sunteti folosit la capacitate maxima, dar este o perioada de ucenicie sau de penumbra in care mai aveti inca ceva de invatat inainte de a va arata valoarea. Incet, dar sigur, in acesti ani va veti pregati iesirea la suprafata, suportand totusi doi ani de anonimat, pana cand veti fi constient de valoarea dv.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.