GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul lui Saturn în Capricorn: APROFUNDAREA VIEȚII

Pentru voi, TAURI:

Saturn trece prin casa IX – casa guvernata de Jupiter si Sagetator – si va pune in legatura cu valorile superioare ale existentei, spiritualitatea, legea, principiile morale, lectiile pe care trebuie sa vi le insusiti, idealurile spre care tindeti.

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991

Saturn in Capricorn va sustine foarte bine!

Cu Saturn in CAPRICORN, sunt favorizate zodiile de PAMANT – TAUR, FECIOARA, CAPRICORN si zodiile de APA – SCORPION, PESTI. Cei mai provocati sunt RACII si CAPRICORNII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Capricorn, Saturn formand careu cu Soarele celor nascuti in BERBEC si BALANTA.


Cu Saturn in casa IX, sunt vizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

calatorii si drumuri lungi, relatia cu strainatatea, cu limbi straine, culturi straine, religii diferite, învatarea si folosirea limbilor straine, extinderea orizonturilor prin spiritualitate, filosofie, cultura, religie, interes pentru abstract, metafore, simboluri, cunoastere, educatie, ambitii mari, studii superioare – facultate, doctorate, masterate, cursuri de specializare – procesul de maturizare, morala, etica, deontologia, relatiile cu politica, cu legea, cu tribunalele si scolile, marile teluri si idealuri ale persoanei, evolutie, vocatie, întelepciune, inspiratie, libertate de miscare si de expresie, creativitate, comunicare elevata, aventuri, distractii, libertate, sperante, aspiratie, visele proprii, viziunea asupra vietii si lumii, idealuri noi de viitor, transporturi sau comert exterior, activitati sportive.

Accentul cade pe:

spiritul meu inalt, eu meu superior, visele mele, de ce sunt in stare, valorile mele supreme, filosofia mea de viata, explorarea pe cont propriu, lumea fara granite.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv. despre viata, s-ar putea spune ca abia in aceasta perioada, cat timp Saturn trece prin casa IX, descoperiti unde va aflati in aceasta lume, vi se releva directia spre care mergeti si in sfarsit va opriti asupra unei singure filosofii de viata, pe care o acceptati definitiv.

Acum va clarificati conceptiile filosofice, religioase, morale, spirituale, acum alegeti, odata pentru totdeauna, in ce credeti, ce respectati, ce militati cu tarie.

Timp de cativa ani reformulati toata conceptia dv. despre viata si ati ajuns la o concluzie pe care o veti mentine pentru totdeauna. Este posibil ca spatiul dv. sa fie mult mai limitat in acesti ani – calatoriti mai putin, studiati mai mult – dar dupa ce Saturn va iesi din casa IX veti descoperi ca aveti o alta mentalitate asupra vietii, mult mai solida si mai sanatoasa, atingand, finalmente, maturitatea dv. deplina.

Aveti o mare ambitie de a atinge un nivel de educatie mai inalt, deci nu este exclus sa va intoarceti atentia acum asupra studiului aprofundat al unei stiinte, arte, culturi. Nu veti calatori prea mult, fiind foarte legat de domiciliu, sansele de a pleca in alta parte fiind mai mici decat in alti ani.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.