GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul lui Saturn în Capricorn: PRUDENȚA ÎN EXPRIMARE

Pentru voi, SCORPIONI:

Saturn trece prin casa III –  casa de relatie guvernata de Mercur si Gemeni – si va pune in legatura cu anturajul apropiat: fratii, verii, vecini. Influenteaza ideile, mentalitatea de baza, modul de comunicare, de gandire si de relationare cu ceilalti.

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991

Saturn in Capricorn va sustine foarte bine!

Cu Saturn in CAPRICORN, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN si zodiile de APA – SCORPION, PESTI. Cei mai provocati sunt RACII si CAPRICORNII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Capricorn, Saturn formand careu cu Soarele celor nascuti in BERBEC si BALANTA.


Cu Saturn in casa III, sunt vizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Studiu, cunoastere, scoala, informatie, educatie, învatamânt, comunicare scrisa si orala, relatii inter-umane, relatia cu vecinii, prietenii, fratii, colegii, orice tip de relationare si comunicare, legaturi, deplasari, transport, întâlniri, conversatii, dialogul cu ceilalti, libertate de expresie, mai multe activitati desfasurate simultan (doua relatii, doua joburi, doua scoli), activitati de divertisment si recreere, cursuri, scoli, teze, conferinte, lucrari scrise, examene, prezentari orale, manuscrise, seminarii, prezentari în public, relatia cu mass-media, drumuri pe distante scurte, calatorii, drumetii, deplasari, vânzari-cumparari, activitati comerciale, propriile afaceri, activitati de secretariat, posta, mesagerie, chestiunile firesti de zi cu zi, decizii, declaratii, afirmatii.

Accentul cade pe:

Eu si cel din vecinatatea mea imediata, opiniile mele, cum comunic cu ceilalti, cum intru in legatura cu ceilalti, cum gandesc si ce spun.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa III si aduce stabilitate in plan relational. Desi multe din relatiile intretinute in aceste luni vor fi dificile, greoaie, frustrante, cu evolutie lenta, cerandu-va mult efort si rabdare pentru a le face fata, totusi cunostintele pe care le faceti in aceasta perioada pot fi trainice si de folos in viitor.

Este o perioada de siguranta in calatorii, chiar daca ar putea exista piedici si intarzieri legate de drumuri, deplasari, transporturi, dar veti fi mai sigur la volan sau in alte mijloace de transport. Orice studiu sau curs de specializare incepute acum – desi de durata – va poate propulsa pe un nivel superior in cariera.

Dati dovada de o mai buna multa disciplina si spirit practic in gandire si in studiu. Sunteti foarte prudent la semnarea de contracte sau in orice problema legala, cautand sa stiti totul in detaliu dinainte. Puteti suferi unele blocaje in comunicare, inhibitii si autocenzura de teama de a nu spune ceva incorect. Nu aveti incredere deplina in abilitatile dv. intelectuale, ci aveti mai multa nevoie de aprobare din partea unor autoritati in materie.

Posibile probleme in relatie cu fratii, vecinii sau verii, cu riscuri de izolare, racire a relatiilor sau indepartare de acestia, dar si posibilitati de reconciliere daca ambele parti isi stapanesc pornirile.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.