GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul lui Saturn în Capricorn: VIAȚA DE CUPLU ÎN PRIM PLAN

Pentru voi, RACI:

Saturn trece prin casa casa VII –  deci pe Descendent – casa de relatie guvernata de Venus si Balanta – si va pune in legatura cu lumea, cu societatea, cu mediul in care traiti. Trece dincolo de spatiul intim si intra in contact cu persoane din afara.

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991

Saturn in Capricorn va provoaca din greu!

Cu Saturn in CAPRICORN, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN si zodiile de APA – SCORPION, PESTI. Cei mai provocati sunt RACII si CAPRICORNII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Capricorn, Saturn formand careu cu Soarele celor nascuti in BERBEC si BALANTA.


Cu Saturn in casa IV, sunt vizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Casnicia, casatoria, relatia cu partenerul de viata, relatia cu partenerii de afaceri, colaboratorii, asociatii, parteneriate, uniuni, relatia cu societatea, contactul cu lumea, relatia de reciprocitate si cooperare, de schimb, egalitate, armonie, complementaritate, echilibru, contracte, întelegeri, pacturi, tratate, divorturi, rupturi, procesele sau relatia cu instanta judecatoreasca, distractii, petreceri, nunti, mondenitati, arta, muzica, imaginea creata în ochii celorlalti, relatia cu inamicii cunoscuti, adversarii, concurenta.

Accentul cade pe:

Eu si ceilalti, partenerul meu, egalii mei, societatea din care fac parte, modul in care interactionez cu ceilalti, casnicia.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa VII si aduce o perioada de stabilizare in cuplu, fiind supus unor teste de incercare. Vi se verifica rezistenta si capacitatea de a duce mai departe, responsabil si matur, cuplul din care faceti parte. Pentru altii, este momentul linistirii apelor dupa perioade de criza. Nu va fi usoara revenirea la normal, tocmai de aceea eforturile de redresare a situatiei vor fi majore. Desi mai rece ca de obicei, viata de cuplu pare mai stabila, mai asezata, pe teren sigur.

Sunteti dispus sa va asumati responsabilitati in cuplu si sa va canalizati energia asupra partenerului, cu deplina maturitate. Este o perioada de adaptare la sarcinile ce va revin ca jumatate egala a unei perechi. Pentru unii, poate fi un moment bun pentru casatorie, dar mai mult pentru o casatorie in care datoria isi spune cuvantul mai mult decat orice alt sentiment. Va casatoriti din interes sau pentru ca sunteti obligat de anumite conventii sociale sau morale (de exemplu, va casatoriti pentru ca urmeaza sa se nasca un copil in scurt timp).

Viata de cuplu devine mai organizata, libertatea dv. de miscare scade, deveniti mult mai legat de partener (voi sau nevoit de imprejurari). Viata de cuplu este linistita, fara furtuni, dar si lipsita de stralucire si caldura. Este mai mult o atmosfera rutinata, in care obisnuinta isi lasa amprenta peste ambii parteneri. Uneori aveti impresia ca mariajul este o inchisoare acceptata de buna voi, dar deocamdata nu aveti nici o solutie de a condimenta cu putina noutate. Stati alaturi de partener din datorie si obisnuinta. In parteneriatele de afaceri, apare sansa semnarii sau concretizarii unor contracte profitabile, care isi vor arata valoarea in timp.

Legati parteneriate de lunga durata. Investiti timp si munca in aceste noi relatii, dar roadele se vor arata mai tarziu, nu va asteptati la reusita imediata. Rabdarea dv. este pusa la incercare in tot ce tine de asocieri si parteneriate. Relatiile de afaceri se deruleaza greu, pe termene lungi, dar cu atat mai solida le va fi temelia. Legea sau termenele de timp va vor constrange mai mult ca de obicei, deci nu veti putea face nimic dupa propria vointa, ci numai dupa ceea ce altii va vor cere imperativ.

Va trebui sa tineti cont – mai mult ca oricand – de regulile impuse de ceilalti: parteneri de afaceri, partener de viata. Pot aparea probleme de sanatate, care ar putea necesita tratamente sau regimuri de durata. Sunteti privat de timp liber, distractii si amuzament, nu sunteti o companie vesela si distractiva, ci abordati o atitudine matura si serioasa in fata tuturor. Prin seriozitatea dv. atrageti respectul si admiratia celorlalti, dar nu si simpatia lor.

Nu veti fi un om popular, ci un om de incredere, in care oricine se poate baza. Totul inainteaza greu in aceste planuri ale existentei dv., dar aceasta lentoare este necesara pentru a construi ceva solid pentru viitorul dv. Saturn aduce probleme sau restrictii in cuplu, frustrari, piedici, responsabilitati. Sunteti un bun sfatuitor pentru partenerul dv., de incredere, serios, fidel.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.