GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul lui Saturn în Capricorn: PLANURI DE VIITOR

Pentru voi, PEȘTI:

Saturn trece prin casa XI – casa de viata guvernata de Jupiter si Sagetator – si va pune in legatura cu valorile superioare ale existentei, spiritualitatea, legea, principiile morale, lectiile pe care trebuie sa vi le insusiti, idealurile spre care tindeti.

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991


Saturn in Capricorn va sustine foarte bine!

Cu Saturn in CAPRICORN, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN si zodiile de APA – SCORPION, PESTI. Cei mai provocati sunt RACII si CAPRICORNII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Capricorn, Saturn formand careu cu Soarele celor nascuti in BERBEC si BALANTA.


Cu Saturn in casa XI, sunt favorizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

prietenii, tovarasii, coechipierii, relatii cu ceilalti si contactul societatea, lumea larga, distractii, umor, propria originalitate si inventivitate, calatoriile cu avionul, dorintele si planurile de viitor, sperantele si visele, independenta si libertate de miscare, de decizie, de gândire, capacitate de integrare în grup, apartenenta la un grup, la un club, la o echipa, politica, informatica, inventii, domenii moderne, comunicatii si relatii internationale, transport, consilieri, publicitate, popularitate, activitati umanitare, gesturi altruiste, dragoste primita de la ceilalti.  

Accentul cade pe:

lumea larga, umanitatea, prietenii, mediul cu care intru in legatura, colaboratorii, planurile de viitor, proiectele indraznete, curajul meu de a ma exprima, am ceva de spus lumii.





Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa XI si ajuta la indeplinirea viselor dv. Desi Saturn aduce de obicei piedici si probe de incercare in sectoarele pe care le influenteaza, tot el este cel care aduce stabilitate, aici fiind vorba de planul social si proiectele dv. cele mai importante. Saturn va va ajuta sa puneti in practica acele planuri pe care tot le-ati amanat pana acum, va da seriozitatea si tenacitatea de a le vedea realizate, concretizate, in perioada specificata oferindu-va ambitia necesara de a reusi.

Poate aduce si multe intarzieri, amanari, esecuri, dar numai cu scopul de a va obliga sa va mentineti vointa pana la capatul acestui drum, demonstrand ca proiectele dv. sunt fundamentate si viabile, iar dv. ati atins maturitatea de a le realiza. Orice punct nevralgic sau orice proiect personal insuficient fundamentat poate cadea definitiv, incat, dupa ce va iesi din acest sector al cerului, Saturn va lasa in urma numai acele proiecte care pot rezista timpului, care au trecut testele necesare.

La fel de vizate sunt relatiile de prietenie, pana la capatul tranzitului saturnian rezistand doar acele prietenii cu adevarat solide. Orice tentativa superficiala de relationare – amicitii nefondate, prietenii false, intamplatoare, aparente – vor muri in aceasta perioada, ramanand numai relatiile folositoare, serioase si de durata, probabil cu o persoana mai in varsta care va deveni un fel de ghid pentru dv., prietenia bazandu-se mai ales pe respect si admiratie. Exista sansa solidificarii unor relatii sociale care pareau sa „scartaie”, dar daca vor rezista probelor saturniene din aceasta perioada, ati putea spune ca vor dura toata viata. Ati putea lega acum o prietenie pe viata.

Libertatea dv. de actiune este mai limitata acum, sunteti obligat sa respectati reguli sau legi impuse de altii incat nu veti sa va impuneti propria vointa. Momentan nu puteti face chiar ceea ce doriti, ci va miscati in spatiul dictat de altii (legi, regulamente, superiori, termene de timp, granite clar trasate etc)


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.