GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul lui Saturn în Capricorn: RESPONSABILITĂȚI ZILNICE

Pentru voi, LEI:

Saturn trece prin casa casa VI  – casa de actiune guvernata de Mercur si Fecioara – si va pune in legatura cu rolul vostru in mediul in care traiti, descrie munca, datoria, sarcinile asumate, dar influenteaza si starea de sanatate.

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991


Cu Saturn in casa IV, sunt vizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Serviciul, locul de munca, meseria profesata, datorie, responsabilitati asumate, obligatii si sarcini cotidiene, munca de zi cu zi, rutina, monotonie, obiceiuri, alimentatie, igiena, starea de sanatate, bolile, supunere, igiena si curatenie, serviciu public, comert, plante, animale de companie, orice activitate de analiza, calcul, ordonare, arhivare, sistematizare, organizare, contactul cu domenii precum informatica, industria, medicina, activitati de productie, servicii în slujba altora, pozitia de subaltern, supus, servitor, relatia cu subalternii, angajatii.

Accentul cade pe:

Eu in slujba celorlalti, eu subalternul, eu supusul, datoria mea, munca mea de zi cu zi, starea mea de sanatate, curatenia mea.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa VI si descrie o perioada stabila in plan profesional, aveti un loc mult mai bine definit la serviciu. Preluati sarcini si responsabilitati noi, pe care le duceti la indeplinire cu seriozitate. Nu este inca momentul unei promovari, pentru ca stati mai mult la ordinele superiorilor.

Ierarhia din care faceti parte se solidifica, dar pot aparea modificari la varf: noi directori, patroni, presedinti etc. Va acceptati rolul de subordonat fara sa va opuneti acestui lucru si luati pe umerii dv. sarcinile ce va revin. Sunteti mult mai presat de timp si de regulamente, aveti multe proiecte de lunga durata, muncind mult.

Tot ce realizati acum vine in timp indelungat, cu asteptare, rabdare si efort. Cu toate ca aveti mult de munca, este o perioada in care va simtiti pe teren sigur la serviciu, fara nici o teama cu privire la pozitia viitoare. Acum prindeti radacini cu adevarat pe locul pe care il meritati si il veti pastra pentru multa vreme.

Capatati respectul colegilor si al superiorilor pentru seriozitatea si tenacitatea dv. Nu este momentul potrivit pentru schimbarea locului de munca, ci doar pentru stabilizarea actualei pozitii profesionale. Sunteti un subordonat ideal, care tace si face, fara sa se ridice impotriva regulilor impuse de altii. Este o perioada lipsita de stralucire, dar in care cel mai mult conteaza stabilitatea. Simtul datoriei creste, si va vedeti constiincios de treaba, chiar daca veti munci mai mult si mai greu decat alte persoane.

Adeseori pe umerii dv. vor cadea cele mai grele obligatii, fiind supus suprasolicitarii si extenuarii. Pot aparea probleme de sanatate sau, dimpotriva, vechile probleme pot disparea prin tratamente de durata sau prin modificarea regimului de viata sau de alimentatie (impunerea unor reguli mai stricte in acest sens).

Este posibil acum un regim alimentar mai sever, bazat pe renuntarea la anumite alimente. Este posibil ca aceste renuntari sa aiba la baza unele interdictii clare din partea doctorilor.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.