GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul lui Saturn în Capricorn: PRUDENȚA MĂRITĂ

Pentru voi, GEMENI:

Saturn trece prin casa casa VIII –  casa guvernata de Marte, Pluto si Scorpion – si va pune in legatura cu probele pe care trebuie sa le treceti.

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991


Cu Saturn in casa VIII, sunt vizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

marile schimbari de destin, finaluri, probleme, mari probe de destin, lucruri misterioase, obscure, oculte, viata secreta, subconstient, sexualitate, erotism, incidente si accidente neprevazute, încercari si datorii karmice, crize, pierderi, esecuri, finaluri de drum, aspecte ascunse, procese, zestre, mosteniri, testamente, bani primiti de la altii, banii altora, credite, impozite, taxe, datorii, câstiguri, puteri secrete sau nebanuite, taine dezvaluite, lucruri pierdute si regasite, decese, relatia cu moartea, renastere, uitare, reconstructie, distrugere, activitati luate de la zero.

Accentul cade pe:

eu si necunoscutul, surprizele destinului, transformarile necesare, eu in fata provocarii, sexualitatea, probele de incercare, ceea ce merit de la viata.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa VIII si aduce o perioada in care viata dv. se desfasoara dupa niste reguli foarte stricte, de aceea v-ati putea simti la un moment dat prins intr-o capcana. Puteti intampina unele greutati in afaceri, in adunarea unui capital sau in dobandirea unei mosteniri. Risc de accidente sau probleme cu legea, cu risc de sanctiuni, amenzi, pedepse legale. Resimtiti o anxietate ciudata vis-a-vis de niste pericole vazute sau nevazute din jurul dv., de aceea deveniti extrem de prudent in actiunile riscante. P

lanul sexual nu este avantajat, performantele scad, pentru ca lipseste pasiunea erotica. Se poate instala o oarecare rutina in acest plan, sexul devenind o datorie, si nu o placere. Puteti resimti inhibitii, frustrari, pudoare, frica de sex sau chiar ostilitate totala fata de acest capitol al vietii personale.

Se vor auzi vesti de deces in anturajul dv. dar cu sanse de a mosteni anumite bunuri de pe urma acestor evenimente. Dati dovada de o mare auto-disciplina, va supuneti singur unor rigori dure. Situatia financiara nu este dintre cele mai bune, avand de muncit mult pentru fiecare banut.

Treceti prin unele cutremure de destin care va obliga la transformare, organizandu-va altfel viata decat inainte. Faceti ordine in propria viata si nu mai lasati nimic la voia intamplarii. Patrundeti pana in profunzimile propriei vieti, pana la cele mai ascunse unghere pe care nu le-ati analizat pana acum. Aveti o rabdare de fier, nu va grabiti si va asumati cu maturitate piedicile destinului, pentru ca stiti ca sunt momente in care lectiile sunt obligatorii in evolutia viitoare. Este o perioada dificila, cu multe frane si constrangeri, dar din care veti iesi cu totul altul.

Exista riscul unor probleme mai grave de sanatate, cu simptome ciudate sau cauze inexplicabile. Sunteti mai retras decat de obicei, aveti nevoie de introspectie pentru a va cunoaste mai bine. Ati putea apela in aceasta perioada la sfaturile unei persoane cu acces la lumile superioare: preot, astrolog, ocultist, medium, care va da o anumita lectie de viata sau un sfat necesar pentru a merge mai departe.

Patrundeti prin studiu si informare intr-un univers misterios, ati putea incepe studiul unei stiinte mai putin obisnuite. Sunteti mai interesat de paranormal, psihanaliza, ocultism, reincarnare, spionaj, cercetare si incepeti singur o cercetare de ordin spiritual, incepand cu propria dv. fiinta. Simtiti nevoia de liniste si refugiu din iuresul cotidian si cautati un mediul intim in care sa nu fiti deranjat. Sunteti discret, tacut, o personalitate enigmatica, invaluita in mister. Nu va place sa iesiti in evidenta, ci preferati sa observati lumea de pe margine.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.