GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lui Saturn în Capricorn: IUBIRE MATURĂ

Pentru voi, FECIOARE:

Saturn trece prin casa casa V – casa guvernata de Soare si Leu – si va pune in legatura cu persoanele cu aceleasi preocupari, cu partenerii sentimentali sau copiii, cu ceea ce iubiti.

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991

Saturn in Capricorn va sustine foarte bine!

Cu Saturn in CAPRICORN, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN si zodiile de APA – SCORPION, PESTI. Cei mai provocati sunt RACII si CAPRICORNII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Capricorn, Saturn formand careu cu Soarele celor nascuti in BERBEC si BALANTA.


Cu Saturn in casa IV, sunt vizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Iubirea, copiii, propria creativitate, activitati creative, talente artistice, rolul de parinte, legatura cu tatal sau autoritatea, teatru, arta, educatie, învatamânt, legatura cu copiii, relatii sentimentale, romantism, flirturi, aventuri, sport, energie, glorie, renume, recunoastere, succes, afirmare, joaca, spectacol, hobby-uri, bucurie, veselie, divertisment, favoruri, noroc, sansa, bafta.

Accentul cade pe:

Copiii mei, iubitul meu, cei care imi seamana, timpul meu liber, creatia mea, bucuria de a trai, ceea ce imi ofera placere.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa V si descrie o perioada de stabilizare a planului sentimental. Priviti mult mai serios relatiile sentimentale in care va implicati acum si nu mai doriti simple aventuri sau idile romantice. Sansele de a lega o relatie stabila si definitiva cresc simtitor acum, tocmai pentru ca va demonstrati intentiile serioase de a va canaliza energiile spre o singura relatie, care ar putea duce la intemeierea unei familii.

Doriti sa va asumati responsabilitati, va ganditi cu maturitate la rolul de parinte, deci simtiti mai mult ca oricand nevoia de a avea alaturi de dv. un partener de cursa lunga. Priviti dragostea ca pe un angajament total si sunteti decis sa va implicati intr-o relatie de durata. Investiti incredere si timp intr-o relatie. O usoara urma de interes nu este exclusa in alegerea partenerului, pentru ca doriti un statut respectabil pe care, prin relatia pe care o urmariti, il puteti obtine.

Va canalizati atentia spre partener si nu mai cautati in alte directii, nu mai sunteti dispus sa faceti experimente sentimentale. Luati in serios dragostea si deveniti un partener de incredere, chiar daca sentimentele dv. nu sunt foarte aprinse. Nu va puteti indragosti nebuneste acum de cineva, ci treceti dragostea prin prisma ratiunii, alegand un partener dupa niste criterii foarte bine definite. Nu mai iubiti pur si simplu, ci pentru niste motive bine intemeiate. Exista sansa unor relatii sentimentale la serviciu, cu persoane cu diferenta mai mare de varsta. Poate ca in aceste luni sa deveniti parinte sau sa va asumati cu mai multa responsabilitate rolul de educator al copiilor dv.

Preocuparile de timp liber capata o tenta practica, nu mai pierdeti timpul pe placeri personale, ci numai pe lucrurile din care poate iesi ceva concret, inclusiv bani. Este posibil ca acum sa transformati un simplu hobby intr-o profesiune de baza.

Va afirmati cu multa pasiune la serviciu si va demonstrati cu adevarat valoarea profesionala. Iesiti in evidenta prin rezultate concrete. Nu va aventurati in afaceri financiare riscante sau in speculatii, deci nu va irositi banii la noroc.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.