GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul Saturn în Capricorn: EXAMENELE MATURITĂȚII

Pentru voi, BERBECI

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991

Saturn in Capricorn va pune bete in roate…

Cu Saturn in CAPRICORN, sunt favorizate zodiile de PAMANT – TAUR, FECIOARA, CAPRICORN si zodiile de APA – SCORPION, PESTI. Cei mai provocati sunt RACII si CAPRICORNII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Capricorn, Saturn formand careu cu Soarele celor nascuti in BERBEC si BALANTA.


Cu Saturn in casa X, sunt vizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

cariera, profesiunea, situatia socio-profesionala, recunoasterea, reputatia, statutul în societate, respectul de sine si al altora, sentimentul de valoare personala, afirmarea si împlinirea, relatia cu societatea, relatia cu autoritatea, urcusul, promovarea, ascensiunea si evolutia într-o ierarhie, relatia cu politica, relatia cu superiorii, cu angajatorul, cu seful, celebritatea si faima, afacerile la nivel înalt, orice act de vointa, tenacitate si ambitie, accesul la putere, onoarea, angajamentele asumate si respectate, responsabilitatile sociale, viata publica, relatia cu timpul, eforturile depuse pentru propriul succes, asumarea datoriilor, titlurile obtinute – diplome, certificari – laudele si meritele, suprematia în fata altora.

Accentul cade pe:

visul meu de marire, urcusul catre apogeu, tinta mea suprema, cariera, pozitia sociala, superiorii, viata publica, recunoasterea meritelor mele de catre societate, incununarea cu succes a tuturor eforturilor.

Ce semnificatie are?

Saturn in casa X  si aduce o etapa de cativa ani in care se pune la punct planul profesional si social. Tot ce este fragil in aceste planuri va fi daramat pentru a reconstrui totul pe baze mai solide, ca atare, daca relatiile cu lumea erau subrede sau nefavorabile, este foarte posibil ca trecerea lui Saturn prin aceasta casa sa le rupa sau sa le reformuleze. La urma acestui tranzit saturnian nu va ramane decat ceea ce e viabil si solid in viata dv., tot ce era simplu experiment sau nu va era de folos pentru viitor va fi inlaturat prin situatii mai mult sau mai putin critice. Inclusiv pozitia dv. socio-profesionala va fi zdruncinata acum, pentru a vi se pune la incercare rezistenta si seriozitatea. In acesti ani lucrurile se vor aseza acolo unde trebuie sa fie, deci puteti atinge acum securitatea profesionala, o pozitie sociala stabila, pe care va veti putea pastra pentru multa vreme. Acum prindeti radacini in plan socio-profesional.

Va fi o perioada grea, probele pe care le aveti de trecut vor fi dintre cele mai grele, dar cu cat mai mari vor fi oprelistile, cu atat mai solida va fi pozitia dv. Este examenul dv. de viata, examenul de maturitate deplina in relatia dv. cu societatea si cu profesia, pentru ca la urma acestei perioade veti putea spune cu mana pe inima ca v-ati gasit locul. Acum primiti ceea ce meritati dupa toate eforturile depuse in anii anteriori.

Va puteti cladi o baza solida pentru cariera dv., turnati temelia pe care va veti mentine apoi pentru multa vreme. Aceste este momentul de stabilitate mult asteptat, cand munca ultimilor ani va este rasplatita. Nu veti mai avea o astfel de perioada de stabilizare decat peste… 30 de ani, deci acum este momentul dv. de asezare pe un fagas normal, tocmai de aceea ambitia, motivatia si seriozitatea dv. trebuie sa fie maxima.

Demonstrati calitatile perfecte pentru a prelua noi responsabilitati profesionale, de aceea nu sunt excluse promovarile sau primirea unor functii de conducere sau de raspundere. Cariera dv. se construieste lent, dar pe un fundament solid si veti obtine admiratia si respectul societatii


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.