GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANTA * Horoscopul lui Saturn în Capricorn: LINIȘTE DOMESTICĂ

Pentru voi, BALANTE:

Saturn trece prin casa casa IV – deci pe Fundul Cerului – casa guvernata de Luna si Rac – si va pune in legatura cu originile voastre, cu trecutul, cu familia, casa, tara si mediul din care proveniti.

Cele mai recente vizite ale lui Saturn pe aici: intre 14.02.1988-6.02.1991

Saturn in Capricorn nu va sustine prea bine

Cu Saturn in CAPRICORN, sunt favorizate zodiile de PAMANT – FECIOARA, CAPRICORN si zodiile de APA – SCORPION, PESTI. Cei mai provocati sunt RACII si CAPRICORNII si destul de incercate sunt si zodiile aflate la 90 de grade fata de Capricorn, Saturn formand careu cu Soarele celor nascuti in BERBEC si BALANTA.


Cu Saturn in casa IV, sunt vizate planurile reprezentate de aceasta casa astrologica:

Familie, casa, camin, domiciliu, locuinta, relatia cu trecutul si istoria, relatia cu rudele, amintiri din copilarie, traditia, propriile radacini si obârsii, ereditatea, zona, tara natala, valori nationale, fundatia unei case, mutare în casa noua, proprietati imobiliare, maternitate, securitate emotionala, afectiune, dragoste, romantism, sensibilitate, legatura cu mama, alimentatie, subconstient, trairi interioare, viata privata, intimitate, liniste interioara, finaluri de etapa, calatoriile pe apa.

Accentul cade pe:

Eu si cei dragi, eu in mediul intim, casa mea, mama, familia mea, rudele de sange, caminul, viata personala, sufletul meu, emotiile mele, amintirile mele.

Ce semnificatie are?

Saturn este acum in casa IV si aduce stabilitate in plan familial. Este o perioada de siguranta in tot ce priveste domiciliul: cumparare de apartament propriu, constructie de case, achizitionare de terenuri, chiar daca ar putea exista si piedici si intarzieri legate de acestea. Dati dovada de o mai buna multa disciplina si spirit practic in treaba din casa, in relatie cu familia, domiciliul. Puteti suferi unele blocaje in plan emotional sau inhibitii in tot ce priveste exprimarea propriilor sentimente.

Uneori vi se pare ca nu sunteti iubit asa cum ati dori, desi se resimte mai multa responsabilitate asumata in orice relatie cu impact emotional. Exista mari sanse de a va intemeia propria familie sau de a va muta in casa proprie. Daca doriti sa va mutati in alta localitate sau alta tara, sansele ca acest lucru sa se produca in aceasta perioada sunt extremi de mici, pentru ca senzatia ca prindeti radacini intr-un loc al dv. creste. Cuvantul „acasa” capata alta consistenta, pentru ca va simtiti pe un teren mai sigur.

Este o perioada buna pentru a deveni parinte sau de a va asuma noi responsabilitati parintesti. Maternitatea, la femei, poate fi de succes.

Sunteti mult mai legat de casa si zona natala, deci va va fi greu sa va rupeti acum de un loc in care ati locuit multa vreme, dar daca sunteti proaspat mutat in momentul cand Saturn intra in casa IV, veti simti o mai mare adaptare si asezare pe un fagas normal in casa in care locuiti. Faceti investitii solide pentru confortul casnic.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Saturn acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.