GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru SAGETATOR


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA SAGETATORULUI


Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Iubirea crește sub ochii tăi, o vezi cum se dezvoltă, se maturizează, devine din ce în ce mai stabilă și mai sigură. Ai toate motivele să fii încântat de viața ta sentimentală, pentru că atât tu, cât și persoana iubită, vă oferiți mai multă atenție unul altuia și canalizați toată energia de care sunteți fiecare capabil înspre consolidarea relației. O nouă poveste de iubire se poate naște sau cea proaspăt începută poate căpăta contur din ce în ce mai bine, spre fericirea ta.

Te simți răsfățat în gesturi de afecțiune și, pentru că te-ai maturizat enorm în ultimii ani, ești conștient că succesul relației depinde și de ceea ce dăruiești și tu, la rându-ți. Dacă relația ta trecea prin momente grele, e momentul ideal pentru a dezamorsa conflictele, pentru a alunga temerile și îndoileile, și pentru a vă apropia din nou unul de altul cu inima deschisă.

Pe 11 iunie ai putea avea parte de un moment plăcut pentru inima ta!Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Nu știi ce să faci, ești într-o zonă cam sumbră din care nu știi cum să ieși de unul singur. Ai impresia că mulți te-au dat la o parte, că nu te mai caută nimeni, dar norocul tău constă în persoana care apare acum în calea ta. Privește-l ca pe eroul tău salvator, ca pe farul tău călăuzitor, pentru că sfaturile sale pot face lumină în întunericul în care te afli.

Se pare că nu mai poți continua în același fel ca până acum, deci ar fi nevoie de o schimbare de viziune și de atitudine în planurile tale. Renunță la metodele cu care erai obișnuit, nu mai continua pe aceleași căi pe care le-ai bătătorit deja, ci ascultă sfatul acelei persoane care te îndeamnă să faci totul diferit decât înainte.

Oricât de greu ar fi să renunți la lucrurile pe care le știai deja foarte bine sau ieși din zona de confort personal, dacă urmezi sfaturile acelui mentor și vei accepta provocarea, vei ieși la lumină și vei fi mulțumit de rezultate. Ai deci curaj să te arunci în valuri!Horoscopul săptămânii viitoare: IN CURAND

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu