GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

Da, poate ești prins într-un angrenaj care funcționează la viteză maximă, poate toate merg într-un ritm infernal, peste puterile tale, poate ești în mijlocul unei vâltori de evenimente și nu mai știi cum să le așezi pe toate acolo unde trebuie, dar nu stresul sau panica sunt soluțiile în asemenea situație. Dimpotrivă: cu cât e mai agitată furtuna, cu atât mai calm trebuie să rămâi tu, deci ia-le pe rând. Fii organizat, nu te grăbi și nu da nimic peste cap, pentru că nu graba rezolvă situația!

Sigur, când ai o agendă supra-aglomerată, aproape întotdeauna mai apar vreo zece sarcini în plus, dar nu trebuie să te dai cu capul de pereți din cauza lor. Ia cele mai vechi sarcini și du-le la îndeplinire în ritmul cel mai adecvat, fără să sari peste nimic, și ai să vezi că organizarea și evoluția lentă, pas cu pas, te ajută să scapi de programul arhi-încărcat, punct cu punct. Nu zice nimeni că trebuie să le rezolvi pe toate într-o zi: e timp berechet!Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Cum să analizezi problema cu care te confrunți acum: cu mintea sau cu sufletul? Nu toate lucrurile necesită o analiză la rece, ca și cum ai fi doar un computer care se bazează pe reguli stricte, deci nu te baza doar pe cifre, pe fapte, pe sume, pe rezultate. În situația de față se aude și o voce mai puțin sonoră decât cea care vine de la creierul tău și aceasta e intuiția. Îți spune că dacă torni un dram de iubire în ceea ce te preocupă acum, o picătură de emoție, de trăire, de simțire, vei înțelege mult mai bine situația.

Evită simplele analize de caz ca după manual, bifând punct cu punct dacă te încadrezi în anumite standarde, ci privește lucrurile și prin prisma inimii tale. E ceva ce-ți face plăcere sau provoacă teamă? Emoția poate pune, în final, punctul pe i!


CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...


Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!