GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

A mai multe variante la dispoziție, dar nu trebuie să alegi foarte repede. Stai și cântărește situația pe îndelete, fă comparații, pune în balanță, pentru că dintre toate variantele pe care le ai , una va avea o importanță cu totul specială.

Săptămâna aceasta câștigi doar prin comparație, punând față în față argumentele pro și contra, căci, dintre toate, se va evidenția detașat o soluție care va decide direcția. Ai mai multe opțiuni, așa e, ai noroc că paleta e atât de variată, ca atare nu te grăbi să spui din prima ce ai ales fără să analizezi situația pe toate fețele.

Poate chiar de săptămâna trecută ți s-au oferit alternativele, iar acum gata, ești în situația de a spune foarte clar ce ai ales.

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Mult așteptatul succes poate să apară, finalmente, deci nu-ți pierde nici încrederea, nici răbdarea. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci e normal să apară într-o zi și efectele benefice, care acum încep să se prefigureze cumva la orizont.

Primești garanții că ești pe drumul cel bun, că ești angrenat într-o construcție lentă, dar care evoluează pe un fundament solid care, într-o zi, își va arăta efectele. Merită să duci mai departe totul cu entuziasm, cu voință, cu răbdare, pentru că succesul nu e departe.  Un succes în carieră îți poate readuce încrederea în valoarea ta, de care poate te îndoiai în ultima vreme. În general, august e o lună în care lucrurile evoluează  mai lent, dar mult mai sigur, deci ce rămâne după, va dura și îți va inspira încredere.

Duminică vei putea calcula, concret, roadele acestei săptămâni și vei fi mulțumit de ele! Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!