GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 8-14 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 8-14 octombrie 2018

Da, poate ești prins într-un angrenaj care funcționează la viteză maximă, poate toate merg într-un ritm infernal, peste puterile tale, poate ești în mijlocul unei vâltori de evenimente și nu mai știi cum să le așezi pe toate acolo unde trebuie, dar nu stresul sau panica sunt soluțiile în asemenea situație. Dimpotrivă: cu cât e mai agitată furtuna, cu atât mai calm trebuie să rămâi tu, deci ia-le pe rând.

Fii organizat, nu te grăbi și nu da nimic peste cap, pentru că nu graba rezolvă situația! Sigur, când ai o agendă supra-aglomerată, aproape întotdeauna mai apar vreo zece sarcini în plus, dar nu trebuie să te dai cu capul de pereți din cauza lor.

Ia cele mai vechi sarcini și du-le la îndeplinire în ritmul cel mai adecvat, fără să sari peste nimic, și ai să vezi că organizarea și evoluția lentă, pas cu pas, te ajută să scapi de programul arhi-încărcat, punct cu punct. Nu zice nimeni că trebuie să le rezolvi pe toate într-o zi: e timp berechet!


Horoscopul iubirii 2020