GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019


SAPTAMANA 8-14 aprilie 2019

NU TOT CE ZBOARĂ SE MĂNÂNCĂ! Deschide bine ochii, pentru că s-ar putea ca marele tău vis de acum să conțină și multe iluzii, să fie un balon de săpun care crește, crește, dar într-o zi se poate și sparge!

Poate aștepți prea mult de la un proiect în care ai investit resurse imense. Poate cineva ți-a alimentat prea tare visele și acum începi să descoperi realitatea. Trezește-te acum, când nu e prea târziu, și nu construi un castel de nisip pe un fundament incert, influențat de vorbe aruncate în vânt, de promisiuni deșarte, de speranțe prea mari. Poate cel care te-a influențat să construiești aceste planuri imense a avut interesate ascunse și ți-a prezentat viitorul în culori ireale, fanteziste, false, iar tu ai crezut în ele și te-ai lăsat atras de acest sens precum un fluture de o lampă.

Privește adevărul în față, oricum ar fi, și acceptă-l ca atare, apoi ia măsuri urgente ca să restabilești ordinea corectă în planurile tale, ca să nu pedalezi mai departe spre un sens utopic, iluzoriu, nerealist. Dacă apar piedici în calea ta, ele sunt semn că nu mergi în direcția cea bună și e bine să revii cu picioarele pe pământ.