NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 7-13 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 7-13 ianuarie 2019

Te simți captiv într-un punct mort și îți asumi toată răspunderea pentru acest aparent eșec. Îți faci procese de conștiință, ba te paște și o depresie, având tendința de a spune că ție nimic nu-ți iese, că tu ești vinovat de toate, că tu ești capul răutăților… Nu exagera, e doar o perioadă mai neplăcută din an în care faci mai degrabă bilanțul punctelor lipsă decât al punctelor forte.

Ai avea cu ce te lăuda, dar tu ți-ai pus toate speranțele pe anumite țeluri care, momentan, nu pot fi atinse. Nu încă, așadar, deci nu-ți turna cenușă în cap, nu lua pe umerii tăi toate problemele universului, pentru că om ești și tu, ai limitele tale. Stai pe loc și așteaptă să se ridice piedicile din calea ta, fără să-ți mai pui atâtea întrebări care încep cu… de ce eu?