GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, bucură-te de tot ce-i frumos, încarcă-ți sufletul de lumină, de soare – la propriu și la figurat – profită de orice clipă frumoasă pentru a zâmbi sincer și a te bucura de viață. Ai suficiente motive de fericire pe parcursul săptămânii, și ai curajul să spui, cu mâna pe inimă, într-un moment deosebit că, da, în sfârșit a apărut și soarele pe strada ta. Se înseninează orizonturile, se face lumină, se face frumos afară, zi-i cum vrei, pentru că, metaforic vorbind, totul strălucește acum.

Dacă îți pui acum o dorință și o emiți spre Univers cu încredere, e posibil ca la anul, pe vremea aceasta, ea deja să fie o realitate. Afirmă-te, dă din coate, fă orice pentru a-ți demonstra personalitatea unică, pentru că ceva din tine atrage mai mult atenția asupra ta. Profită de șanse!

NU schimba nimic din ceea ce făceai până mai ieri, nu e vremea schimbării, pentru că e posibil ca tentația ta de a schimba direcția să survină exact înainte ca succesul să apară în calea ta. Ca și cum, după ce vâslești luni de zile într-o direcție, fără să apară rezultatele, te decizi să schimbi direcția, iar succesul era chiar după colț, ca atare nu schimba nimic din strategia ta, nu renunța la calea pe care mergeai, continuă în același mod.

Cel puțin deocamdată, pentru că nu schimbarea e soluția în acest moment al planurilor tale, ci răbdarea, perseverența, continuitatea, efortul susținut de a duce mai departe ce ai început, oricât ar mai dura.