NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii SAGETATOR


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Grijile legate de cariera ta, de rolul tău în această lume, de destin și viață devin copleșitoare. De fapt, nu sunt mai grele problemele tale acum decât altădată, ci doar tu te-ai maturizat, tu te-ai schimbat și privești lucrurile mult mai responsabil. Poate da, exagerezi un pic gravitatea anumitor situații, luând pe umerii tăi mai mult decât poți duce, dar simți că problemele Universului apasă acum pe umerii tăi și le tot cauți soluții.

Oricât de matur ai fi, oricât de multe ai învățat de la viață, sunt momente în care trebuie să-ți recunoști limitele și neputința, pentru că și tu trebuie să apelezi la alții și mai învățați, și mai înțelepți, și mai experimentați. Poate știi tu multe, dar sunt în preajma ta oameni care știu și mai multe, care au trecut prin situații similare cu tine și te-ar putea  îndruma, totul e să le ceri ajutorul.

Nu încerca să duci tu toate grijile pe umerii tăi, că te vor copleși grijile, insomniile, durerile de cap. Ai la cine apela la nevoie, deci asta trebuie să faci tu acum: să ridici capul din pământ și să privești un pic mai sus. Cineva e acolo să te asculte și să te ajute: ori aici, pe pământ, sub forma unui om, ori mai sus, către ceruri!