NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Ai avea atât de multe de făcut, dar parcă pornești cu frâna trasă. Ești plin de energie, ești o oală sub presiune, dar mereu apare ceva care-ți taie elanul și te oprește din mers. Nu te lăsa însă învins, chiar și aceste piedici au rolul lor, acela de a arăta că vrei cu adevărat un anumit lucru, că ești capabil să-l obții, că ești pregătit de orice și, cu cât mai mare e hopul, cu atât mai tare trebuie să crească și ambiția ta.

Nu te aștepta ca ceea ce faci sau pornești acum să meargă ușor și repede de la start până la finish, pentru că de multe ori ceva te va opri din mers, chiar și propriile temeri sau dubii, dar nu te lăsa copleșit de ele. Luptă cu frica și cu rezervele care te țin pe loc, pentru că, dacă n-ar fi aceste obstacole în calea ta, totul ar merge ca la carte.

Fii sigur că exact când tu vei fi mai entuziasmat, mai aprins, mai atras de ținta spre care îți canalizezi acum energia, atunci va apărea ceva care-ți va pune bețe-n roate, dar nu trebuie să renunți la planurile tale. Ele vor ieși bine tocmai pentru că ai mai mult de lucru cu tine însuți. Să nu te mire că auzi la tot pasul refrenul săptămânii – NU!  – ori de la ceilalți care încearcă să te tragă de mânecă, ori de la propria ta voce interioară, care e de fapt ecoul fricilor tale.