GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Stii cum se spune: nu da cuiva pestii, ci da-i undita ca sa se descurce singur altadata. Asta trebuie sa faci si tu acum: sa gasesti undita! Imagineaza-ti ca ai,d eci, o bagheta magica prin care toate problemele tale dispar iar tu poti deveni tot ce-ti doresti.

Pune-ti asadar intrebarea: care e cea mai mare dorinta a ta din acest moment. Nu-i asa ca nu prea stii? Ori pentru ca ai prea multe pe lista ta de proiecte de viitor si nu stii care e cu adevarat cea mai importanta, ori pentru ca e nevoie de un proces de schimbare inainte ca tu sa poti vedea acel tel atins.

Mai degraba foloseste bagheta magica pentru a lucra la tine insuti, sa te transforme intr-un om mai bun, mai intelept, deci primul pas in transformarea ta e dezvoltarea personala. Mai pune o caramida la cel care vrei sa devii, caci te vei folosi de acel bonus cu succes pentru implinirea celorlalte dorinte.