GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 18-24 iunie 2018

Nu știi ce să faci, ești într-o zonă cam sumbră din care nu știi cum să ieși de unul singur. Ai impresia că mulți te-au dat la o parte, că nu te mai caută nimeni, dar norocul tău constă în persoana care apare acum în calea ta. Privește-l ca pe eroul tău salvator, ca pe farul tău călăuzitor, pentru că sfaturile sale pot face lumină în întunericul în care te afli.

Se pare că nu mai poți continua în același fel ca până acum, deci ar fi nevoie de o schimbare de viziune și de atitudine în planurile tale. Renunță la metodele cu care erai obișnuit, nu mai continua pe aceleași căi pe care le-ai bătătorit deja, ci ascultă sfatul acelei persoane care te îndeamnă să faci totul diferit decât înainte.

Oricât de greu ar fi să renunți la lucrurile pe care le știai deja foarte bine sau ieși din zona de confort personal, dacă urmezi sfaturile acelui mentor și vei accepta provocarea, vei ieși la lumină și vei fi mulțumit de rezultate. Ai deci curaj să te arunci în valuri!