GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR. Horoscopul saptamanii 11-17 iunie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 11-17 iunie 2018

Iubirea crește sub ochii tăi, o vezi cum se dezvoltă, se maturizează, devine din ce în ce mai stabilă și mai sigură. Ai toate motivele să fii încântat de viața ta sentimentală, pentru că atât tu, cât și persoana iubită, vă oferiți mai multă atenție unul altuia și canalizați toată energia de care sunteți fiecare capabil înspre consolidarea relației. O nouă poveste de iubire se poate naște sau cea proaspăt începută poate căpăta contur din ce în ce mai bine, spre fericirea ta.

Te simți răsfățat în gesturi de afecțiune și, pentru că te-ai maturizat enorm în ultimii ani, ești conștient că succesul relației depinde și de ceea ce dăruiești și tu, la rându-ți. Dacă relația ta trecea prin momente grele, e momentul ideal pentru a dezamorsa conflictele, pentru a alunga temerile și îndoileile, și pentru a vă apropia din nou unul de altul cu inima deschisă.

Pe 11 iunie ai putea avea parte de un moment plăcut pentru inima ta!