NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR. Horoscopul saptamanii 23-29 iulie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 23-29 iulie 2018

Ai încredere că toate vin la timpul lor și, chiar dacă acum, pe moment toate par blocate, că nimic din planurile tale nu mai evoluează, ci bați pasul pe loc, de fapt nu e decât un moment de repaus de care chiar aveai nevoie.

Profită de acest răgaz binevenit care ți se oferă pentru a face o ultimă recapitulare, pentru a trece în revistă pașii făcuți, pentru că e posibil ca exact în această fază în care nimic nou nu se mai întâmplă, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

De multe ori, înainte de a urca un nou pisc, vine și o zonă de platou în care nimic nu urcă, nimic nu coboară, doar merge banal pe curbă de nivel fără să se schimbe situația. Va veni și schimbarea, dar acum acceptă acest nimic… Frustrant, probabil, dar necesar pentru a-ți mai trage sufletul.