NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 21-27 ianuarie 2019

Uneori mai apar în calea ta și situații care te iau prin surprindere, dar în loc să le tratezi ca pe niște piedici, poți profita de ele pentru a depăși niște blocaje.

Așa se traduce și atmosfera acestei săptămâni, ca o sursă principală de răspunsuri, soluții, căi și idei salvatoare care te pot scoate dintr-o zonă în care credeai că nu mai e nicio ieșire. Ai la îndemâna ta acest instrument cheie, totul e să depășești starea de comoditate, de pasivitate, de așteptare în care ai fi tentat să stai.

Nu spune că nu poți face nimic, că nu depinde de tine, că nu ai ce face! Ba da, ai și încă multe, pentru că de data aceasta tu ești la conducerea mașinăriei respective. Tu decizi direcția, tu învârți volanul, tu pui piciorul pe frână, tu apeși pe accelerație, deci.. ce aștepți? Deții controlul absolut!