NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 20-26 august 2018

Nu știi ce să faci: să te retragi câteva zile în lumea ta, departe de lume, evitând contactul cu oricine ți-ar putea strica starea de zen, sau dimpotrivă, să ieși în lume, în medii cât mai aglomerate care să-ți distragă atenția de la problemele tale?

Singur sau cu ceilalți? Acasă sau afară? Greu de ales… Probabil ai nevoie de ambele fețe ale monedei: și de liniște și de zgomot, și de izolare și de societate, deci bine ar fi să le îmbini armonios astfel încât să se manifeste fiecare acolo unde e mai bine pentru tine.

Nu respinge vreo invitație în oraș, doar pentru că tu ai chef să stai singur acasă, pentru că s-ar putea ca efectul acelei ieșiri să fie de 10 ori mai puternic decât o oră de somn în plus. Ieși în lume, simte-te bine, evită singurătatea, nu te ”călugări” tocmai acum!