NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR * Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 18-24 februarie 2019

Se dărâmă un vis și, pe moment, te lasă fără direcție, dar îți dai seama că ai ridicat prea sus ștacheta, că ai așteptat ceva ce poate nu era pentru tine sau nici nu putea fi atins vreodată. Da, pe moment ești dezamăgit și trist să-ți vezi castelul dărâmat la picioarele tale, dar oare era un castel trainic?

Nu-i nimic dacă acel vis se risipește sub ochii tăi, pentru că imediat îți poți concentra atenția în altă direcție. Nu te speria dacă unele planuri pică din senin, acel scop în care ți-ai pus mari speranțe, de la care ai așteptat enorm, pentru că nu era realizabil în acest moment și cu mijloacele actuale. Sigur există altceva mai bun de făcut în altă direcție, deci trebuie să schimbi macazul rapid, ca să nu cazi de la înălțimea (imposibilă) a viselor tale.

Alt vis așteaptă la rând să te ocupi de el, deci nu te crampona de ceva ce vezi și tu că nu (mai) merge! Un Săgetător are întotdeauna o listă lungă de vise, deci… care e următorul vis de pe agenda ta?