NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 17-23 decembrie 2018

Tu ești un deschizător de drumuri care e dispus să încerce pe pielea lui o mulțime de lucruri noi, față de care alții au mari rezerve. Ești gata să mergi pe căi neumblate, să faci lucruri nemaifăcute, pentru că tu vrei să înveți pe pielea ta, nu să-ți spună alții ce e bine și ce nu.

Mulți vor încerca să-ți taie aripile, mulți vor spune să n-o faci, că nu e momentul, că nu ești pregătit, că nu va ieși nimic bun din asta, dar nu te poți abține să stai pe loc. Trebuie măcar să încerci, pentru că, dacă nu încerci, vei regreta că ai ascultat de alții și ai abandonat lupta. Poate multora nu le-a ieșit acest demers, mulți au dat în bară înaintea ta și te influențează pe tine, dar dacă la tine va merge? Nu-ți poți compara mijloacele, experiența sau norocul cu al altora, pentru că e imposibil ca lucrurile să meargă diferit la tine față de restul lumii.

Dacă tu simți nevoia să faci ceva ce nimeni n-a mai făcut înainte, fă-o, pentru că așa înveți. Chiar dacă nu iese din prima – sau chiar dacă nu iese deloc – vei considera că e o nouă lecție învățată, un nou experiment dintr-o mie eșuate înainte să-ți iasă.

Mergi deci pe calea ta, chiar dacă nimeni nu te însoțește, și experimentează în voie, mai departe. Într-o zi vei culege roadele acestui curaj nebunesc, deci nu te lăsa oprit din avânt de pesimiști, neîncrezători, demodați, conservatori, fricoși ș.a.m.d.