NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Cum să analizezi problema cu care te confrunți acum: cu mintea sau cu sufletul? Nu toate lucrurile necesită o analiză la rece, ca și cum ai fi doar un computer care se bazează pe reguli stricte, deci nu te baza doar pe cifre, pe fapte, pe sume, pe rezultate.

În situația de față se aude și o voce mai puțin sonoră decât cea care vine de la creierul tău și aceasta e intuiția. Îți spune că dacă torni un dram de iubire în ceea ce te preocupă acum, o picătură de emoție, de trăire, de simțire, vei înțelege mult mai bine situația.

Evită simplele analize de caz ca după manual, bifând punct cu punct dacă te încadrezi în anumite standarde, ci privește lucrurile și prin prisma inimii tale. E ceva ce-ți face plăcere sau provoacă teamă? Emoția poate pune, în final, punctul pe i!