GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 15-21 aprilie 2019


SAPTAMANA 15-21 aprilie 2019

Veștile bune vin din toate părțile, încât ai putea încheia săptămâna cu succes pe mai multe planuri care te preocupă. Principala sursă de fericire e viața ta personală, acolo au loc evenimente care te fac fericit, care te așează în centrul atenției, care atrag laude din partea celor care te iubesc. Arăți lumii o față nouă, care place multora, deci să nu te mire că acum vor curge mai mult complimentele, declarațiile de dragoste, dovezile de afecțiune și de simpatie, pentru că sufletul tu frumos iese la iveală.

De fapt, arăți că ești un om frumos privit din toate unghiurile: ai un chip frumos, ai un suflet frumos, ai un caracter frumos, și toate acestea nasc admirație pe oriunde ai trece.

Frumosul își lasă amprenta, de fapt, pe tot ce atingi: pui accent pe cum arăți și te îngrijești mai mult. Faci ordine în casă, redecorezi, alegi mobilă nouă, pentru că visezi un loc superb, ca în reviste.

Tot frumoasă e și viața socială, unde lumea te va înconjura cu multe gesturi plăcute, iar tu îi aduni în jurul tău ca o cloșcă plină de iubire. Ce mai, poți spune că îți merg bine toate! Toate acele planuri care aduc fericire, împlinire, bucurie deplină în inima ta!