GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, acceptă banalitatea zilelor, fără a spera doar lucruri mărețe, spectaculoase, nemaipomenite. Poți primi bucurie și din rutina de zi cu zi, ba chiar ai un sentiment puternic de satisfacție că reușești să duci la bun sfârșit o mulțime de sarcini cotidiene, de care oricum trebuia, odată și-odată, să te ocupi. Fă-ți o listă, ca un tabel de sarcini, trece în ea chiar și cele mai neînsemnate aspecte, pentru că vei vedea, la finalul săptămânii, cât de multe ai făcut și ce bine ai reușit să te ocupi de ele! Chiar dacă par neimportante, sunt totuși parte din programul tău firesc de lucru și viața e făcută și din mărunțișuri, nu?

Chiar și din cele mai firești acțiuni ale săptămânii – mersul la piață, curățenia prin casă, traficul – poți găsi un motiv de bucurie, pentru că ești mulțumit că reușești să le faci pe toate conform planului, fără stres.

NU pune altora condiții, dar nici nu accepta ca alții să-ți pună ție o grămadă de condiții pentru că unele dintre acestea chiar nu pot fi acceptate. Fă unele lucruri doar pentru că vrei și îți place, fără să devină un fel de obligație cerută de alții, că altfel cine știe ce se va întâmpla. Te vei ridica cu fermitate împotriva celor care vin doar cu reclamații, cu nemulțumiri, cu tot felul de datorii pe care doar tu trebuie să le respecți sau să le onorezi, iar ei… nimic.

Pune accent pe reciprocitate, pe echitate, ia-te după principiul îmi dai – îți dau, chit pe chit, cerere și ofertă, pentru a nu fi doar tu cel care dă și dă întruna, fără a primi mare lucru în schimb. Nu accepta doar regulile altora, doar pentru că ar fi sau s-ar crede cu ceva mai grozavi decât tine. Cu ce sunt ei mai presus?