GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Nu poți obține o victorie făcând-o pe timidul sau pe bunul samaritean, lăsând pe altul să treacă în față. Mai trebuie să îmbraci uneori și haina războinicului!

De data asta poți ieși bine din orice confruntare care începe un pic agresiv, deci, adună-ți forțele pentru a-ți da la o parte rivalii, da, te vei certa, vei ridica tonul, vei sări la atac, vei da răspunsuri dure, dar merită s-o faci dacă în joc e un succes la care visezi.

Lasă diplomația și bunele maniere la o parte, dacă e nevoie, deoarece, zilele acestea câștigă cei care știu să lupte pentru drepturile lor, cei cu gura mare, cei care se opun neregulilor, cei care nu acceptă dominarea altora, cei care dau din coate, deci hai, fii tare și ridică-te pentru ceea ce vrei.

Nimeni nu-ți va oferi pe tavă, spunând că le meriți din oficiu, ci trebuie să te zbați pentru reușita visată. Da, chiar și cu un dram de agresivitate, dacă asta trebuie!