NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SAGETATOR * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Dacă te complaci, mai departe, în zona ta de confort după principiul ”las că merge și-așa”, fii sigur că nimic nu se va schimba în (mai) bine. Nu accepta condițiile anterioare, doar pentru că preferi banalul cu care ești obișnuit, pentru că nu faci altceva decât să rămâi blocat în rutină, în pasivitate, în nemișcare. Fă chiar și cea mai mică schimbare de program, ieși un pic în afara rutinei de zi cu zi și imediat vor apărea și roadele mult așteptate.

Poate ești tentat să te bucuri mai departe de ceea ce știi că merge oricum, chiar dacă e sub așteptări sau sub puterile tale, dar acest lucru nu te ajută nici să progresezi, nici să te dezvolți, nici să treci la nivelul următor. Te ține într-o zonă comodă de bine, dar fără nimic nou în peisaj. E nevoie să-ți înfrângi cu mult curaj comoditatea, lenea, obiceiurile, tabieturile, pentru că ele te țin pe loc!