GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 10-16 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator

SAPTAMANA 10-16 septembrie 2018

Ești un exemplu de hărnicie și de moralitate la serviciu, duci totul la capăt cu un simț al răspunderii ieșit din comun, mânat de principii sănătoase, etice, corecte. Faci totul ca la carte, după lege, și nu te abați niciun pas mai la stânga sau mai la dreapta, pentru că nu vrei să greșești.

Ești genul de om care muncește așa cum se cuvine, ba chiar vei lua măsuri drastice dacă cineva, în preajma ta, apelează la tertipuri nu tocmai cinstite pentru a-și duce o sarcină la îndeplinire.

Nu suporți pe cei care promit – dar nu fac, pe cei care au atâtea de făcut – dar trag chiulul, pe ce care profită de alții, nu poți tolera nicio acțiune prin care cineva ar putea obține un avantaj fără să-l merite. De aceea, dacă ți se oferă ocazia, vei demasca minciuna sau falsitatea, pentru că n-ai vrea să plătești tu oalele sparte de alții.