NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul saptamanii 10-16 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Sagetator
SAPTAMANA 10-16 decembrie 2018

Te copleșește o ciudată stare de nepăsare, de abandon, de parcă ai fi gata să renunți la un proiect care ți se pare că nu are șanse de izbândă.

Pasivitatea naște eșec, asta e clar, deci, dacă tu îți pui speranțe în acel mare scop, nu trebuie să-l lași nici să evolueze de la sine, nici să-l pui în așteptare, pe linie moartă, sperând la vremuri mai bune sau condiții mai favorabile succesului.

Cine nu face nimic nu primește nimic, deci hai, fă ceva, ia o decizie, mai fă un pas înainte, spune ce vrei, pentru că așteptarea nu creează! E ca și cum ai pune în pământ o sămânță și aștepți de la ea roade, dar între timp tu nu faci nimic: nu uzi sămânța, nu cureți rădăcinile, nu te preocupi de soarta viitoarei recolte.

E nevoie de un act de voință, deci treci la fapte, pentru că orice ai face, orice gest va pune o cărămidă în plus la viitorul succes pe care îl visezi.

Nu spune nu pot înainte de a încerca, căci nu renunțarea sau abandonul sunt soluțiile, nici așteptarea pasivă, visând la miracole din cer. Numai de tine depinde reușita!