GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generala.Horoscop 2019

Zodia Săgetătorului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala

Jupiter s-a instalat în zodia ta încă de la finalul anului 2018, te-ai obișnuit deja cu energia sa expansivă, cu dorința lui de schimbare, cu starea de bine pe care ți-o insuflă, dar nu înseamnă că totul se transformă într-un basm peste noapte.

Dimpotrivă, e posibil ca primele luni din 2019 să pară un basm în care nu te regăsești deloc, parcă nu sunt dorințele tale, parcă nu sunt visele pe care ți le-ai făcut, deci să nu te mire că mai aluneci, uneori, de la înălțimea marilor tale speranțe. Treci prin câteva momente cu impact emoțional profund în care ai tendința de a trece în revistă ce n-a mers, ce n-ai primit de la viață, nereușitele și supărările din trecut, dar probabil ai nevoie și de această retrospectivă cu iz negativ pentru a te elibera de trecut, pentru a închide niște capitole, pentru a arunca peste bord un balast de care nu mai ai nevoie. Consideră primele luni din 2019 ca pe o perioadă de convalescență, înainte de a reporni motorul spre un nivel mult mai bun. Startul e mai greu, cu câteva crize existențiale, dar și ele au rostul lor: de a renunța la visele (poate prea mari) de demult care oricum nu aveau șanse de reușită. Scapi de ele și te înalți, spre altele, cu mai mari sorți de izbândă.

În ianuarie, Jupiter și Venus își dau întâlnire în zodia ta, iar cele două planete au o reputație excelentă, sunt numiți marii benefici, deci această conjuncție poate fi scânteia de noroc de care aveai nevoie pentru un nou început. Cele două planete nu s-au mai întâlnit în zodia ta din noiembrie 2006, deci le aștepți de ceva vreme. Deschide ușa să intre în viața ta toată energia transformatoare în bine, toată motivația pozitivă, tot ce aveai nevoie pentru a face din acest an, un an de succes. Nu zice nimeni că pică din cer, peste noapte, dar sunt întrunite toate condițiile pentru ca tu să spui că 2019 e un an norocos.