GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Săgetătorului


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


Cu Jupiter în zodia ta, tot anul, e normal că te poți gândi și la surprize plăcute în plan profesional. Jupiter și Venus, cei doi norocoși, te pot susține spre tot felul de schimbări benefice în viața ta. De ce nu și în carieră? Deși în zona carierei nu se petrece nimic spectaculos, intră Uranus în rol timp de 7 ani de acum înainte, gata să schimbe major tot ce ține de munca ta de zi cu zi.

Nu e exclus să preiei funcții  noi, să-ți asumi responsabilități noi la serviciu, să te arăți dispus să faci ceva nou, nemaifăcut înainte, să schimbi jobul, profesia, meseria, ocupația, pentru că, mai ales de anul acesta, vrei altceva de la viață și simți nevoia să depășești granițele lumii în care ai trăit până acum.

Ai deci șanse să schimbi jobul, poate chiar în februarie-martie, iar un criteriu esențial în alegerile tale pare să fie un salariu mai bun, dar și un job în care să te simți mai liber, nu doar să ți se spună ce să faci. Sigur că îți îndeplinești sarcinile cu brio, și o faci cu simț de răspundere și hărnicie, dar ai nevoie să fii lăsat să faci totul așa cum îți place.

Nu prea dai randament în meserii în care există doar  obligații, reguli și norme rigide, ci doar în activități în care da, ai mult de lucru, dar ai și o oarecare libertate de mișcare, de decizie, de alegere, de creație. Dacă-ți și place, cu atât mai grozave sunt roadele! O afacere productivă, pe cont propriu, ar fi recomandabilă: producție, artă, agricultură!