GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Rezolutii si dorinte pentru NOUL AN cu ajutorul cristalelor

PROGRAMARE CRISTALEPROGRAMARE CU CRISTALE pentru noul an


CAUTA prin casa cristalele pe care le ai si aduna-le intr-un bol. Nu se poate sa nu ai un cristal prin casa. Ajunge si o banala pietricica gasita prin excursiile tale la munte, tot piatra e si aceea! Nu conteaza marimea pietrelor, nici varietatea cristalului, trebuie doar sa fie cristal natural cat mai aproape de forma in care a fost lasat de mama-natura.

PURIFICA-le in forma cea mai accesibila tie: sub jet de apa cateva minute, o noapte in ger, cateva ore acoperite de sare etc. Despre purificare aici

Tine fiecare cristal in mana si GANDESTE-te la dorintele tale cele mai mari. Concentreaza-te, tinand pietrele una cate una in mana.

PROGRAMEAZA / INVESTESTE fiecare cristal cu cate o dorinta pentru anul care vine. Nu mai mult de una pentru fiecare piatra: una pentru IUBIRE, una pentru SUCCES, una pentru PROTECTIE, una pentru SANATATE, una pentru PROSPERITATE etc.

Cand simti ca ai transmis gandul tau cel bun cristalului, ASEAZA-l intr-un saculet, intr-un bol, intr-o cutie, dupa care gaseste-le un loc doar de tine stiut. Ca le tii mereu la tine, in geanta, in masina etc, sau sunt undeva in camera ta, acolo unde sa stii doar tu ca le-ai pus, cristalele vor incepe sa lucreze subtil pentru tine.

Poti crea un SACULET cu mai multe cristale, un CUFARAS cu pietricele, oricate cristale doresti, care sa poarte cu ele marile tale dorinte pentru anul care vine.

Poti scrie cu markerul chiar pe piatra un CUVANT care sa reprezinte dorinta ta sau poti accentua efectele acestei programari mentale si cu ajutorul unei SCRISORI,  a unor biletele, care pot insoti si completa programarea cristalelor tale. Pune-le alaturi si le citesti la anul pe vremea asta sa vezi ce s-a intamplat din toate cate ti-ai programat.

Poti impacheta/inveli piatra in biletelul respectiv, si nu te mai atingi de ea pana ce dorinta transmisa pietrei nu a devenit realitate.

Poti alege cate un cristal pentru toate persoanele importante pentru tine si sa incarci fiecare piatra cu ganduri bune si pentru acestea, mentionand clar, cu voce tare, numele lor si dorintele tale pentru ei. (Puterea gandului si a cuvantului e mai mare decat al unui SMS trimis automat la toata lista ta de prieteni!)

Cauta-ti cutia cu pietricele din nou la anul si RE-programeaza-le conform acestor pasi simpli pentru inca un an!

Repeta acelasi lucru la fiecare sfarsit de an si crede cu tarie in ceea ce faci!

Recomanda-le si celor dragi sa faca la fel! Nu e o joaca, ci chiar functioneaza! Totul e sa iei acest moment de analiza si programare in serios! E doar forta mintii tale la mijloc, nimic altceva!


Iata si o mica lista cu recomandari pentru domeniile cu care sunt asociate cristalele:

 • IUBIRE – CUART ROZ, CARNEOL, GRANAT, JAD
 • PROTECTIE – CUART, AMETIST, TURMALINA, MALAHIT, SARDONIX, CARNEOL, JASP, LAPIS LAZULI, ONIX
 • BANI, PROSPERITATE – CITRIN, OCHI DE TIGRU, AVENTURIN VERDE, MALAHIT
 • SUCCES IN CARIERA – LAPIS LAZULI, DUMORTIERIT, SODALIT, PIATRA SOARELUI, CUART ALBASTRU
 • MATERNITATE&COPII – PIATRA LUNII
 • CALATORII – CITRIN, AGAT, SODALIT
 • SUCCES IN AFACERI – CITRIN, OCHI DE TIGRU, AVENTURIN VERDE
 • O VIATA MAI BUNA – JASP, LAPIS LAZULI, AMETIST, MALAHIT, HEMATIT
 • FERICIRE – AMETIST, AVENTURIN ORANGE, CUART, CRISOPRAZ, CUART ROZ
 • NOROC OCHI DE TIGRU, PIATRA SOARELUI, OCHI DE PISICA, AMAZONIT, AVENTURIN
 • RELATII MAI BUNE CU LUMEA – CARNEOL, JASP, CUART ROZ
 • SANATATE – CALCEDONIE, CUART, HEMATIT, SMARALD

Succes!