GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cand intre EL si EA se creeaza o relatie tip… VĂRSĂTOR

Inapoi la Ce fel de relatie aveti?
Relatie de tip Vărsător


O astfel de relatie se nastre intre:

BERBEC+SCORPION
BERBEC+SAGETATOR
BERBEC+CAPRICORN
TAUR+SAGETATOR
SCORPION+BERBEC
SCORPION+TAUR
SAGETATOR+BERBEC
SAGETATOR+TAUR
SAGETATOR+PESTI
CAPRICORN+BERBEC
CAPRICORN+VARSATOR
CAPRICORN+PESTI
VARSATOR+CAPRICORN
VARSATOR+VARSATOR
VARSATOR+PESTI
PESTI+SAGETATOR
PESTI+CAPRICORN
PESTI+VARSATOR

ATENTIE: Acest aspect depinde si de zilele in care v-ati nascut in zodiile respective, de aceea va recomandam sa apelati la un calcul astrologic gratuit ”CUPLUL, PE SCURT”

Esti TAUR? Afla mai multe!


Prin combinarea energiilor astrale dintre tine si partener(a) se naste o relatie care aminteste de trasaturile Varsatorului. Relatia este originala, ascunde cu siguranta ceva neobisnuit, pe care lumea nu o intelege sau poate nici nu o accepta. E posibil ca unii chiar sa se intrebe cum de cei doi pot trai impreuna, interactiunea dintre ei fiind uneori imprevizibila, stranie, socanta, discrepantele fiind vizibile, cu toate acestea atractia dintre ei este mare si isi inteleg unul altuia ciudateniile, incercand sa le tolereze sau chiar stimuleze.

Daca cei doi vor reusi sa-si respecte reciproc libertatile, relatia este de perspectiva si de durata, dar orice tendinta de a-l supune pe celalalt regulilor stricte, poate duce la o rabufnire neasteptata de energii care pot transforma relatia intr-un haos. Prietenia, cooperarea, egalitatea sunt trasaturi de baza in acest cuplu, pe care ar trebui sa le puna mereu in prim plan, chiar daca nu e vorba de o dragoste prea stransa, ci mai mult de o iubire detasata, fara foc, fara pasiune. Cei doi nu trebuie sa se complaca intr-o viata banala, ci sa incerce sa se aventureze intr-o explorare comuna, aducand un surplus de ciudatenie in viata de zi cu zi. Trebuie sa aiba o viziune moderna asupra vietii in doi, sa nu se lase condusi de „ceea ce trebuie”, sau „ceea ce se cuvine”, ci sa indrazneasca dincolo de traditiile societatii in care traiesc.

Chiar daca pot soca lumea in care traiesc, cei doi trebuie sa se manifeste cu curaj, facandu-si viata in doi mereu interesanta, chiar daca uneori ciudatenia poate fi de fapt un scandal pe cinste sau o rasturnare de proportii, la care toata lumea va ramane socata. Cu cat mai ciudati, cu atat mai mari sansele ca relatia sa evolueze pozitiv. O viata tihnita, modesta ii poate duce incet-incet spre esec.

Nici unul nu trebuie sa joace pentru celalalt rolul de gardian care sta la panda urmarind greseli sau incalcarea oricarei legi, ci sa-si permita unul altuia libertatile de care are nevoie. Sa nu se supuna unul pe altul la un perpetuu regim de austeritate legat de ore de venire acasa, legat de cercul de prieteni cu care se intalneste, legat de programul de munca, legat de preocupari, ci sa incerce ca amandoi sa-si puna imaginatia la treaba pentru a crea un ambient amical, deschis la orice noutate, in care spatiul si timpul sa nu-i preseze niciodata. Sa devina o casa deschisa pentru amici, sa isi largeasca cercul de cunostinte, sa iasa in lume si mai ales sa-si pastreze optimismul si entuziasmul de a trai.

Nu trebuie sa se cramponeze de reguli, pentru ca exact acest reguli pot distruge armonia. Trebuie sa conteze unul pe altul in momentele cheie, sa se asculte unul pe altul, sa se stimuleze unul pe altul, sa isi respecte promisiunile facute unul fata de altul. Sa isi mentina amandoi mediul intim de care are nevoie, fara a da buzna in viata celuilalt, pentru ca exact acest mediu personal ii face sa se simta liberi in casnicie. Sa isi continue viata pe care o aveau inainte de casatorie, fara sa intervina asupra celuilalt cu forta, ci doar daca este „invitat”. Trebuie sa se distreze, sa discute, sa isi largeasca orizonturile intelectual cu tot ce e mai nou, sa isi mobileze casa cu tot ce e modern, sa-si creeze un spatiu larg si curat. O casa mica, intunecata, veche nu va mentine aceasta relatie ci o va imbatrani inainte de vreme. Sa nu uite niciodata sa rada si sa incerce sa treaca peste orice impas cu simtul umorului, fara a se ingrijora fara motive.

O existenta banala va distruge aceasta relatie, deci trebuie sa faca mereu ceva nou pentru a pastra interesul viu unul fata de altul. Trebuie sa isi respecte unul altuia nevoia de a rabufni cateodata, fara a vedea in eliberarea nervoasa a celuilalt un afront personal, ci doar o descatusare de energii. Nu trebuie sa priveasca niciodata inapoi, sa nu analizeze niciodata trecutul celuilalt, ci sa vada intotdeauna doar directia spre care se indreapta impreuna, pentru ca un ideal comun ii va tine impreuna o viata.Daca vor fi buni prieteni, buni colaboratori, sprijin de nadejde la nevoie si mai ales daca isi vor intelege nevoia de spatiu, aceasta relatie poate merge departe, dar daca se vor lasa atrasi de o viata simpla, fara idealuri si supusa unui regim limitativ, relatia va muri fara indoiala.

Este o relatie foarte buna de cooperare. Cei doi stiu sa-si armonizeze energiile pentru a atinge scopuri comune, la baza relatiei stand prietenia si intelegerea. Exista un bun schimb de energii intre cei doi, fiecare simte ce are nevoie celalalt inainte de a spune, si vor invata sa se asculte unul pe altul. Nici unul nu trebuie sa fie seful celuilalt, ci sa incerce sa se priveasca de pe pozitii egale. Poate fi o relatie de perspectiva, de viitor, daca amandoi vor privi in aceeasi directie: ziua de maine, fara sa se cramponeze in trecut.

Trebuie sa invete amandoi sa treaca cu vederea piedicile care ii tin in loc si sa urmareasca telul, nu modul de a ajunge acolo. Sa se sprijine reciproc tot timpul, sa invete lectia altruismului, uitand de dorintele personale pentru binele celuilalt. Trebuie sa-si respecte reciproc libertatea, spatiul, timpul liber, mediul de cunostinte, sa invete sa se descurce fiecare si independent, fara a se sufoca prea mult unul pe celalalt. Libertatea respectata reciproc e cheia succesului in acest cuplu.