GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cand intre EL si EA se creeaza o relatie tip… SCORPION

Inapoi la Ce fel de relatie aveti?
Relatia de tip Scorpion


O astfel de relatie se nastre intre:

LEU+CAPRICORN
LEU+VARSATOR
FECIOARA+SAGETATOR
FECIOARA+CAPRICORN
FECIOARA+VARSATOR
BALANTA+SCORPION
BALANTA+SAGETATOR
BALANTA+CAPRICORN
SCORPION+BALANTA
SCORPION+SCORPION
SCORPION+SAGETATOR
SAGETATOR+FECIOARA
SAGETATOR+BALANTA
SAGETATOR+SCORPION
CAPRICORN+LEU
CAPRICORN+FECIOARA
CAPRICORN+BALANTA
VARSATOR+LEU
VARSATOR+FECIOARA

ATENTIE: Acest aspect depinde si de zilele in care v-ati nascut in zodiile respective, de aceea va recomandam sa apelati la un calcul astrologic gratuit ”CUPLUL, PE SCURT”

Esti TAUR? Afla mai multe!


Prin combinarea energiilor astrale dintre tine si partener(a) se naste o relatie care aminteste de trasaturile Scorpionului. Relatia este dificila, fluctuanta, dar ascunde o comoara ce se cere descoperita. Nu este deloc o relatie banala, este una dintre cele mai complexe relatii care pot exista intre doi oameni. In primul rand complexitatea este data de incarcatura karmica imensa ce exista aici. Cei doi au interactionat intens in viata anterioara, ceea ce acum poate naste fie o atractie fantastica, fie o antipatie la fel de mare, intre cei doi existand o relatie periculoasa, cu doua taisuri: ori una excelenta, ori una dezastruoasa. De fapt relatia poate ajunge usor la extreme, deci de la foarte multa iubire – pasionala, intensa, aprinsa – de poate aluneca intr-o clipa la foarte mula ura. Relatia va cunoaste si alb si negru deopotriva, si suisuri si coborasuri, si dragoste si ura, deci nu va fi o relatie rectilinie, in care totul va fi obisnuit, previzibil.

Atractia e cuvantul de ordine intre cei doi, deci se poate naste o fantastica apropiere chiar din prima clipa, dar pentru ca magnetismul are adeseori si conotatii sexuale, este foarte posibil ca la baza acestei relatii sa existe doar atractia intre sexele opuse: se plac pur si simplu din prima clipa Desigur, atractia nu se opreste doar la sex pentru ca aceasta relatie e mult mai profunda decat pare. E o relatie misterioasa, in care cei doi se pot simti atrasi unul de altul fara nici o explicatie logica, de aceea poate fi si periculoasa la un moment dat, lasandu-se furati de sentimente oarbe, ca intr-o vraja care le incetoseaza mintile celor doi, de unde se poate ivi si riscul ca relatia sa nu fie chiar ceea ce cred ei ca este.

Gelozia, posesivitatea pot fi prezente frecvent in aceasta relatie, se doresc unul doar pentru celalalt si atat. Lupta pentru putere este perpetua in acest cuplu, unul vrea sa-l domine pe celalalt, nu va exista asadar un echilibru de forte niciodata, fiecare dorind sa se impuna, de aici si riscul de cearta, neintelegeri, conflicte, care fac relatia si mai interesanta, pentru ca va fi mereu surprinzatoare pentru amandoi. E bine ca intimitatea fiecaruia sa ramana tabu, sa nu incerce nici unul sa intre cu forta in sufletul celuilalt pentru a-i afla secretele – desi tentatia e mare, amandoi vor sa descopere ceea ce celalalt nu spune – dar orice violare a celui mai ascuns ungher al vietii celuilalt poate naste deja neintelegeri si in cele din urma rabufniri violente. Totul pana la secretele fiecaruia, deci e bine sa-si respecte intimitatea reciproc, fara a se trage de limba mai mult decat e cazul.

Cei doi nu trebuie sa incerce sa se schimbe unul pe altul ci sa se accepte asa cum sunt, pentru ca nici unul nu va accepta transformarea pentru ca celalalt i-o cere, ci doar daca el insusi o doreste. Aici nu se umbla cu jumatati de masura, ci trebuie sa se ghideze dupa principiul „ma accepti asa cum sunt sau la revedere”. E nevoie de libertate in aceasta relatie, chiar daca posesivitatea fiecaruia nu va lasa spatiu de miscare celuilalt. S-ar putea cu timpul sa devina o relatie sufocanta, ca atare e nevoie din cand in cand de distanta, de separare, pentru ca atractia sa revina la cea a fost candva, sa lase lor de renastere chiar si dupa cele mai crunte momente. Dar atractia nu se poate naste decat daca fiecare aduce ceva nou. Daca se bazeaza pe aceleasi lucruri arhicunoscute, relatia nu poate renaste, nu se poate reinnoi.

Vor exista multe momente de criza in aceasta relatie, unele simple, care pot reveni la normal imediat, altele catastrofale, care pot duce la separare, ura si razbunare. E nevoie de multa rabdare si toleranta, amandoi trebuie sa invete sa-si accepte ciudateniile, complexele si „nebuniile”. Cei doi nu trebuie sa umble cu manusi ci trebuie sa fie constienti ca este o relatie „dintr-o bucata”, fara delicatete, fara menajamente, in care fiecare trebuie spune totul pe sleau. Numai aceasta atitudine deschisa si directa poate mentine relatia vie.

Agresivitatea poate fi si ea prezenta, fie in mod constructiv – sub forma de stimulent, energizare, incurajare – fie in sens distructiv – sub forma de dispute ce pot duce la despartiri spectaculoase. Se spun multe cuvinte dure intr-o astfel de relatie, multe rautati si ironii, se poate naste un puternic spirit critic, amandoi avand ceva de criticat la celalalt, de aceea trebuie sa fie amandoi constienti ca cea mai buna cale de a se intelege este sa fie deschisi unul cu altul si sa se tolereze. Ruptura, daca va surveni, poate fi dureroasa, obsedanta, care ii poate urmari o viata pe cei doi, de aceea ar fi bine sa incerce sa pastreze prietenia, chiar daca nu mai simt nimic unul pentru celalalt, altfel energia negativa ce se poate isca intr-un astfel de conflict poate fi distrugatoare pentru amandoi.Este o relatie dificila, care va trece prin multe puncte critice de minim sau de maxim, deci deloc o relatie oarecare. Amandoi vor simti ca traiesc la intensitate maxima viata in aceasta relatie, dar trebuie sa fie constienti ca este o relatie extrem de dificila, in care pericolul sta la panda in orice moment.

Este o relatie karmica profunda, o reintalnire peste veacuri a doua suflete care au niste datorii de achitat unul fata de altul, de aceea e posibil ca revederea lor sa nu fie deloc fericita, ci un perpetuu test de incercare prin care trebuie sa isi repare reciproc greselile de altadata. Nu va fi o relatie perpetuu fericita, vor lipsi multe aspecte pentru a o face completa si reusita. Amandoi vor avea de suferit adeseori in aceasta relatie, dar trebuie sa fie constienti ca trebuie sa isi achite datoriile karmice unul fata de altul inainte de a atinge implinirea de cuplu.

Drumul lor comun nu e deloc usor, ci va fi o perpetua purificare in doi, o purificare prin lupta. Atractia sexuala sta la baza acestei relatii, dar este o relatie cu o valoare mult mai presus decat schimbul reciproc de energii sexuale. Ar trebui sa caute mai adanc in relatia lor, pentru ca este o legatura care ii poate schimba pe amandoi. Este totusi o relatie periculoasa, care poate ajunge usor la extreme: la invidie, rautate, violenta, agresivitate, razbunare, gelozie sau chiar ura, daca nu este tinuta sub control. Este o relatie cu doua taisuri: daca se ramane la nivelul primar al sexualitatii, relatia poate denatura usor in acele atitudini extreme prezentate mai sus, dar daca cei doi invata sa isi uneasca eforturile pentru a se purifica unul prin celalalt si sa stea impreuna in lupta cu viata – atat viata personala, cat si cea comuna – aceasta relatie este una de transformare si renastere. De ei depinde la ce stadiu lasa aceasta relatie.

Riscul despartirii planeaza perpetuu peste aceasta relatie, deci daca nu vor sti sa isi tina sub control pornirile agresive, divortul va exista scris pe meniul lor in momentele critice, dar poate fi totodata o relatie care ar putea continua in ciuda oricarui risc de separare, anume pentru a-si asuma unul fata de altul responsabilitati mai presus de propriile dorinte personale. Este o relatie magnetica, interesanta, dinamica, dar riscanta totusi.