GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cand intre EL si EA se creeaza o relatie tip… SĂGETĂTOR

Inapoi la Ce fel de relatie aveti?
Relatia de tip Sagetator


O astfel de relatie se nastre intre:

FECIOARA+VARSATOR
FECIOARA+PESTI
BALANTA+CAPRICORN
BALANTA+VARSATOR
BALANTA+PESTI
SCORPION+SAGETATOR
SCORPION+CAPRICORN
SCORPION+VARSATOR
SAGETATOR+SCORPION
SAGETATOR+SAGETATOR
SAGETATOR+CAPRICORN
CAPRICORN+BALANTA
CAPRICORN+SCORPION
CAPRICORN+SAGETATOR
VARSATOR+FECIOARA
VARSATOR+BALANTA
VARSATOR+CAPRICORN
PESTI-SAGETATOR
PESTI+BALANTA

ATENTIE: Acest aspect depinde si de zilele in care v-ati nascut in zodiile respective, de aceea va recomandam sa apelati la un calcul astrologic gratuit ”CUPLUL, PE SCURT”

Esti TAUR? Afla mai multe!


 

Prin combinarea energiilor astrale dintre tine si partener(a) se naste o relatie care aminteste de trasaturile Sagetatorului. Relatia este caracterizata de multa nevoie de libertate, cei doi dorind sa-si pastreze spatiul si preocuparile de dinainte de a lega aceasta relatie. Orice tentativa de a-si limita unul altuia spatiul ar putea aduce prejudicii relatiei lor. Poate fi o relatie vesela, plina de optimism, daca amandoi vor reusi sa-si pastreze spiritul tanar. Amabilitatea, generozitatea si bucuria de a trai trebuie sa faca parte din valorile principale pe care sa cladeasca acest cuplu. Sa uite de griji, de probleme, de necazuri, si sa vada intotdeauna jumatatea plina a paharului, bucurandu-se de ceea ce au, si nu tanjind dupa ceea ce lipseste.

Este o relatie mult idealizata, amandoi asteapta mult unul de la altul, dar sunt constienti ca nu este o relatie perfecta. Prietenia ii poate tine foarte legati. Este totusi o relatie oscilanta, instabila, de aceea cel mai greu aspect de rezolvat in acest cuplu este acela de a-si mentine viu interesul unul pentru celalalt pe termen lung. S-ar putea lasa furati de aparente si sa se indragosteasca la prima vedere, dupa care se vor plictisi si vor dori altceva, de aceea noutatea trebuie sa fie mereu intretinuta. Nu trebuie sa se sufoce unul pe altul cu reguli, cu probleme, cu griji, ci sa incerce sa-si pastreze fiecare spatiul personal. Idealurile sunt importante pentru amandoi, de aceea e bine sa incerce sa se sprijine unul pe altul in atingerea propriilor teluri si mai apoi a telurilor comune.

Cei doi trebuie sa invete sa joace putin teatru unul fata de altul, abordand mereu o figura joviala, un zambet pe buze si mereu o remarca optimista, sa nu incerce vreodata sa se critice unul pe altul sau sa isi reproseze unul altuia ceea ce nu au facut. Sa nu se atenteze niciodata la cinstea si corectitudinea celuilalt, ci sa incerce sa aiba incredere unul in altul neconditionat. Cei doi trebuie sa abandoneze orice tendinte egoiste, si sa invete sa ofere in mod reciproc. Ar fi bine ca caute preocupari comune de timp liber, pentru ca distractiile nu trebuie sa lipseasca. Ar fi bine chiar sa-si accepte unul altuia nevoia de eliberare, chiar fara a fi intotdeauna impreuna, ci fiecare sa-si traiasca propria viata chiar si separat. Sa faca sport impreuna, sa iasa in natura, sa mearga la petreceri, pentru ca timpul liber va avea un rol important in consolidarea relatiei, de aceea e bine sa aiba aceleasi preocupari de divertisment.

E bine de asemenea sa isi propuna amandoi un studiu comun in plan cultural, artistic, spiritual, filosofic, cultura generala fiind un punct comun care ii va lega si mai mult. Au nevoie de un ideal spre care sa se indrepte impreuna, pentru ca o viata banala ar distruge armonia cuplului. Este o relatie dinamica, de aceea e nevoie de multa mobilitate si schimbare. Orice tendinta spre rutina, rigiditate, conservatorism sau monotonie va ingreuna relatia.E posibil ca nu dragostea sa fie pe primul plan in acest cuplu, cu o foarte puternica prietenie, o camaraderie tacita, din care amandoi au de castigat. Relatia va evolua in timp, nu trebuie sa se astepte rezultate imediate. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat relatia va deveni mai serioasa, la inceput ea poate semana cu o joaca adolescentina, de aceea cei doi – si lumea din jur, care ii priveste – trebuie sa aiba rabdare sa acumuleze experienta de viata, pentru ca tineretea – a lor si a relatiei deopotriva – va fi caracterizata de distractie si superficialitate. Dupa maturitate, insa, relatia poate deveni cu totul speciala.

Poate fi o relatie norocoasa, protejata de destin, daca vor sti sa respecte valorile promovate de influenta Sagetatorului. Relatia poate muri daca cei doi nu mai au ce-si spune, daca dialogul scade in intensitate, daca optimismul si veselia dispar. Inactivitatea, pesimismul, criticile, gelozia si limitarea libertatii sunt principalii dusmani ai acestei relatii, deci trebuie evitate.