GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cand intre EL si EA se creeaza o relatie tip… RAC

Inapoi la Ce fel de relatie aveti?
Relatia de tip Rac


O astfel de relatie se nastre intre:

 BERBEC+FECIOARA
BERBEC+BALANTA
TAUR+LEU
TAUR+FECIOARA
TAUR+BALANTA
GEMENI+RAC
GEMENI+LEU
GEMENI+FECIOARA
RAC+GEMENI
RAC+RAC
RAC+LEU
LEU+TAUR
LEU+GEMENI
LEU+RAC
FECIOARA+BERBEC
FECIOARA+TAUR
FECIOARA+GEMENI
BALANTA+BERBEC
BALANTA+TAUR

ATENTIE: Acest aspect depinde si de zilele in care v-ati nascut in zodiile respective, de aceea va recomandam sa apelati la un calcul astrologic gratuit ”CUPLUL, PE SCURT”

Esti TAUR? Afla mai multe!


Prin combinarea energiilor astrale dintre tine si partener(a) se naste o relatie care aminteste de trasaturile Racului. Cand sunt impreuna, cei doi dezvolta un puternic simt protector, ceea ce ii tine alaturi fiind valorile familiale la care tin amandoi la fel de mult. Este o intalnire cu scopul formarii unui camin sau a unui spatiu in care cei doi sa se simta acasa. Este o relatie caracterizata de fidelitate, dar fidelitatea nu este neaparat de dragul celuilalt, ci de nevoia imensa de securitate emotionala. O relatie amabila, diplomata, in care cei doi incearca sa se menajeze reciproc. Totusi aceasta nu ii va scuti de momente tensionate, pentru ca o relatie de tip Rac este foarte capricioasa si oscilanta, fiind greu de mentinut atmosfera pasnica pe timp indelungat. Apare imediat o presimtire care poate aduce prejudicii relatiei, pentru ca armonia depinde foarte mult de ceea ce simte fiecare vis-a-vis de celalalt. Este o legatura sensibila in care sufletele celor doi rezoneaza in acelasi timp, fie ca e vorba de senzatii pozitive, fie de senzatii negative. Cei doi percep usor nevoile, dorintele si emotiile celuilalt.

Este o relatie vulnerabila, in care se pot spune cuvinte care pot rani prea usor, ceea ce va „otravi” incetul cu incetul atmosfera de cuplu, ajungandu-se la suspiciuni si mari temeri care chiar ii pot imbolnavi pe cei doi. Pentru ca relatia sa mearga, cei doi trebuie sa se poarte unul fata de altul precum mama fata de copilul sau, deci femeia va trebui sa fie mai presus de orice mama ocrotitoare, rolul de copil rasfatat schimbandu-se mereu intre ei. Deci au nevoie de alintare, grija, atentie permanenta.Ocrotirea este una din nevoile de baza, de aceea relatia va merge bine atat timp cat cei doi au grija unul de altul, se ingrijesc de hrana, igiena, sanatatea, protectia celuilalt. E nevoie de multa afectiune, de un perpetuu schimb energetic de la suflet la suflet, orice tendinta de a analiza prea mult la nivel rational aducand prejudicii relatiei. Treburile casnice, bucataria, ingrijirea copiilor sunt puncte comune in acest cuplu, deci daca vor pune in prim plan construirea unui camin ideal, relatia are sanse sa evolueze, dar daca unul din ei are si alte idealuri – profesionale, artistice, spirituale – relatia poate schiopata. Totusi, din cauza acestei imense nevoi de iubire, cei doi vor simti mereu ca nu sunt suficient iubiti si vor cere permanente dovezi de afectiune. Poate fi o relatie tandra si calda, in care cel putin unul din ei va sti sa ofere neconditionat iubire, dar in acelasi timp poate exista si un mare gol, ca si cum unul din cei doi nu primeste ceea ce are nevoie, ceea ce poate naste dezamagiri si lacrimi.

Toanele sunt frecvente, nu se stie niciodata in ce dispozitie poate fi gasit celalalt, deci sensibilitatea cuplului poate fi privita din doua directii: vulnerabilitate si caldura deopotriva. Sarutarile, imbratisarile, tot arsenalul de gesturi de iubire nu trebuie sa lipseasca din acest cuplu, pentru ca au nevoie de multa intimitate. Nu vor fi tensiuni prea puternice in acest cuplu, pentru ca ele vor fi tinute in interior, ceea ce e totusi periculos, pentru ca atunci cand vor rabufni, vor crea traume psihice profunde. Cei doi incearca sa-si respecte reciproc intimitatea, linistea si siguranta emotionala, de aceea vor incerca sa se abtina de la a transforma viata de cuplu intr-un camp de lupta. Gelozia si posesivitatea nu sunt excluse. E nevoie de mult romantism in aceasta relatie, amandoi au nevoie din cand in cand de declaratii romantice si atmosfera de basm pentru a intretine focul viu.Trebuie sa faca din cuplul lor o poveste de dragoste ca-n filme. Orice incercare de a reveni cu picioarele pe pamant, la viata cu problemele ei cotidiene, stirbeste din atmosfera de basm. Au nevoie de sprijin permanent, nu se simt bine daca sunt singuri, deci cu timpul poate deveni o relatie foarte dependenta din punct de vedere emotional, cei doi nesuportand sa stea departe unul de altul. Copiii, casa, masa, familia sunt totul pentru ei, deci poate fi o relatie de durata, daca vor reusi sa tolereze marile oscilatii de pe parcurs. Nu trebuie sa uite sa ofere permanent dovezi de dragoste, altfel celalalt nu se va simti iubit suficient si ar putea cauta in alta parte.

Este o relatie intima, placuta, calda, in care sunt puse in joc sentimente profunde si mari emotii. Cei doi vor pastra vie dragostea in cuplul lor chiar si dupa multi ani de relatie. Cei doi pot fi niste familisti excelenti, care iubesc mediul pe care si-l creeaza impreuna, care se simt bine sub acelasi acoperis. Scopul lor comun este acela de a forma un camin stabil, armonios, romantic, de a avea copii si a crea o gospodarie in care fiecare isi are rolul sau bine stabilit.

Poate fi o relatie de cursa lunga, pana la batranete, cum s-ar spune, dar pentru a avea securitate totala, ei doi trebuie sa aiba propriul lor spatiu unde relatia sa evolueze cu succes. Trebuie sa aiba casa lor, intimitatea lor, confortul lor familial, in care sa nu intervina nimeni. Este bine sa se rupa de interventia oricarui parinte, pentru a deveni la randu-le parinti exemplari si pentru a avea spatiul lor personal.